Ferien nærmer seg, er du klar til å skinne? Vi introduserer From Santa With Love, den nye Essence Christmas 2023-2024-kolleksjonen!

ESSENCE COLLECTION MAKEUP CHRISTMAS 2023-2024

Få produkter som best reflekterer gnisten fra juleferien: den nye Essence-trendutgaven til jul 2023-2024 fokuserer på lysstyrke. Fra paletten med øyenskygger fra de mange finishene til det lysende pulveret for ansiktet og kroppen, fra neglelistene til børstene som minner om julekuler med snø … alt transporterer oss til det fulle av den festlige atmosfæren. La oss sammen oppdage alle produktene fra denne Essence-sminkesamlingen, som kommer direkte fra julenissen!

PALETTE OF EYESHADOWS (PRIS € 8, 99)

Essence From Santa With Love-paletten er designet for å skape et lyst, reflekterende øyneutseende, perfekt for fester. Emballasjen husker brevene som er adressert til julenissen og inneholder 12 flerfargede øyenskygger med teksturer som lover å være kremet og svært pigmentert .

Essences nye juleøye-palett tilbys i den eneste Express Delivery fra Nordpolen- varianten. En gave med ekspresslevering av julenissen, som inkluderer nyanser fra fersken til rosa til mursteinfarge, med matt, metallisk og glitterfinish !

FINTE CIGLIA (KOSTNAD € 2, 99)

Essence Natale 2023-2024 falske øyevipper er designet for de som vil ha faune øyne i løpet av ferien, og gi intensitet til øyet . Bare fest dem med det medfølgende limet for å få lange, tykke og omfangsrike øyevipper og et stirrende utseende.

LYSENDE ANSIKT OG KROPP (PRIS € 3, 99)

Klar til å skinne under julebord? Essence Christmas 2023-2024-kolleksjonen inkluderer et lysende ansikt og kropp med en lys og sensorisk tekstur . Løftet er at et super lyst, men elegant resultat, ideelt å briljere i løpet av hele høytiden.

FACE OG ØYEBØRSTER (PRISER € 1, 49 - € 3, 97)

Den nye penselen fra Essence From Santa With Love er et samlestykke for alle sminke- og tilbehørselskere. I det gjennomsiktige håndtaket er det mikrogyldne stjerner og små snøflak, som beveger seg som minner om julekulene med snø. En for øynene og en for ansiktet, de har myke syntetiske bust som er designet for å gjøre sminke til et øyeblikk av ekstrem avslapning.

Neglstikker (pris € 1, 29)

Neglekunstentusiaster vil elske de nye Essence Christmas 2023-2024 neglelappene ! De er designet for å pynte opp manikyrene til festene, og lover å feste seg perfekt til emaljen og med et lag med toppfrakk forbli intakte i flere dager.

HÅNDVARMER (€ 1, 99 KOSTNAD)

For å fullføre Essence-sminkesamlingen jul 2023-2024, er her et tilbehør som passer for de som alltid har kalde hender om vinteren: en liten håndvarmer dekorert med røde stjerner. Bare aktiver metallkapselen inni for å ha 60 minutters varme : den perfekte allierte å ha i pelslommen!

HVORDAN KJØPE ESSENCE JUL 2023-2024 SAMLING OG PRISER

Den nye Essence From Santa with Love-trendutgaven vil være i salg fra midten av november til midten av desember i Upim, Coin, OVS-butikkene og i utvalgte butikker i Lillapois-kjeden. De vil også være tilgjengelige på nettet på denne siden av kosmetik4less.de nettstedet, som også sendes i Italia og videreselger alle de begrensede Essence-utgavene.

Hva synes du om denne Essence-sminkesamlingen? Hvilket produkt vil du absolutt gjerne prøve? Fortell oss din mening i kommentarene!

Kategori: