Desigual 2023-2024 sko er beriket med semsket skinn perler og frynser . Denim, lerret og skinn preger overdelene til de nye skoene. Blant modellene ser vi de fargerike joggeskoene med design, utskrifter og applikasjoner og forslag til flerfarget løping . I stedet veksler korkkiler med høye hæler av metalliske sandaler .

La oss oppdage alle nyankomne Desigual våresommer 2023-2024 sko.

SANDALER

De høye Desigual- sandalene er dekorert med et dobbelt bånd i pytonskinn og geometrisk på fingrene og av den svarte ankleten med en kontrasterende rund plastspenne. Hælene har også metalliske røde høye sko med side- t-bar, tynn plattform og trykt stofffor.

Blant Desigual sommer 2023-2024-skoene legger vi merke til de lave korall- og myntegrønne vippene med base og lerret brodert med blomster og lange brune semsket skinn på hælen.

WEDGES

I Desigual Spring 2023-2024 skoskatalog legger vi merke til jeans-sandaler med flatform dekket med gull paljetter som danner sirkler i forskjellige størrelser. Skoene er dekorert med to bånd med kontrasterende striper som furer fingrene.

Desigual naturlige korkkiler har en fuchsia gummisåle som minner om fargen på spennen til de øvre strengene i lær med blomster . Vi noterer oss sandaler som er fullstendig dekket med beige og svarte perler som danner geometrisk design .

SNEAKERS

Desigual joggesko har flerfargede mønstre inspirert av naturen, for eksempel håndflater tegnet på lerret og blomster brodert og trykt på hoftene. Den meksikanske stilen kommer tilbake på sko med hodeskaller . De innlagte modellene som fremkaller mandalaen har et indisk preg.

Over hele regnbuelogoer og perler pryder de hvite lærskoene . Mens Mickey Mouse skiller joggeskoene med svart kontrastsåle. Denimskoene har vintage applikasjoner og tårer . Vi finner også joggesko med høye kiler, som vi så blant gjetteskoene, og forslag i en sokkeffektstrikk .

LØP SNEAKERS

Avsmalnende former og lagdelte gummisåler for større komfort preger løpeskoene . I Desigual Spring Summer 2023-2024 skoskolleksjonen ser vi forslag i lerret med et kamuflasjeblomstermønster og quilting for en matelassé- effekt.

Flerfargede palmer pynter med tropiske joggesko. Mens nyanser av blått gir et moderne preg på modeller i fint lerret, som vi også finner blant Liu Jo-sko. Til slutt noterer vi oss de røde joggeskoene med lærinnsatser og sømmer som skaper en abstrakt design.

HVORDAN KJØPES DESIGUELLE SKO

Du kan kjøpe Desigual-merkesko-kolleksjonen våren / sommeren 2023-2024 i de mange fysiske butikkene eller online på www.desigual.com,

Hva synes du om den nye Desigual 2023-2024-sko-kolleksjonen? Liker du sportssko? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: