Rinascimento 2023-2024 skokatalog presenterer sko med en klassisk design, med stiletthæler, plattformer og stropper, som er kombinert med mer attraktive forslag som åpen tå-modeller, slingbacks og Texan ankelstøvler . Videre er materialene beriket med pytoneffekttrykk, preget broderi og tverrspenn.

Når det er sagt, er alt som gjenstår å oppdage sammen alle de nye Rinascimento-sommeren 2023-2024-skoene.

SANDALER

Rinascimento sandaler har en tynn hæl og en avrundet tå med justerbare ankelstropper. De blanke eller laminerte effektmaterialene er også kombinert med forslag til slangeeffekt.

Blant Rinascimento sommersko 2023-2024 er det også modeller med platå, firkantet hæl, doble spenner og tynne stropper krysset foran.

bryst

Renaissance décolletéskoene har en spiss tå og en stiletthæl og er laget enten i imitasjonsskinn eller i patentskinn. Imidlertid mangler det ikke slingback med dyreprint eller semsket skinn med en kontraststripe.

Blant de nye skoene Spring Renaissance 2023-2024 finner vi modeller med åpen tå med 13 cm hæler og maksimal plattform dekket tone på tone.

BOOTS

Renessansestøvlene er laget av skinn og har en avrundet tå med en tofarget hæl. Designet er tradisjonelt med firkantet eller lav hæl, metallisk dyreprint og glidelås på siden.

Ankelstøvlene til Renaissance sko 2023-2024-katalogen er i stedet inspirert av den Texanske stilen . De er laget av lær og har en cowboyhæl pluss et alt broderi i lettelse.

SNEAKERS

Rinascimento Shoes Spring Summer 2023-2024-kolleksjonen inkluderer joggesko med lisser og en gummisåle, som husker forslagene som allerede er sett i Motivi-katalogen.

For å detaljere Renaissance joggesko er det den øvre laget av ekte metallisk skinn, pluss en dyredetalj på baksiden.

HVORDAN KJØP RENAISSANSJOENE

Du kan kjøpe renessansekolleksjonen til våren sommeren 2023-2024 i fysiske butikkene med ett merke eller online på den offisielle nettsiden it.rinascimento.com.


Hva synes du om den nye skosamlingen Rinascimento vår sommer 2023-2024? Hvilken modell liker du best? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: