Å forbedre hver kvinnes kroppsbygning er imperativet for Yamamay 2023-2024-draktene! Differensierte kopper, modellerings- og push-up- effekter, avtagbar polstring og truser av hvilken som helst høyde og størrelse oppfyller ethvert behov!

La oss se sammen alle forslagene til dameklær og kostymer!

YAMAMAY COSTUMI NY KOLLEKSJON

Yamamay 2023-2024 badedrakter velger en grunnleggende fargepalett med naturlige og jordnære solide farger . Mønstrene er geometriske med nesten stammemotiver.

Designet av kvinners kostymer har i stedet som mål å forbedre silhuetten . Brasilianske truser er dekorert med sidebuer. Bhene varierer fra push-up balkong til undwire- modeller og også avtakbare polstrede kopper.

YAMAMAY BIKINI

Kaleidoskopiske utskrifter og flerfargede striper dekorerer Yamamay-bikiniene. Mens de monokromatiske modellene har slangehudeffekter eller honningkakseinnlegg som reflekterer lys.

Nyheten i Yamamay-kostymer-kolleksjonen er representert av Sculpt-modellene . Bh'er med differensierte kopper, som inneholder truser og armhevinger, selv med en høy midje, definerer og skulpturer formene.

TRIANGLE KOSTUMER

Trekant- bhene fra Yamamay-sommeren 2023-2024-draktene har glidende eller forhåndsformede kopper, men med avtagbar polstring.


Dekorative buer pryder bunnene og blir med i koppene. Fargene på strandklær for kvinner favoriserer sjarmen og elegansen til svart . Imidlertid er geometriske mikronmønstre trykket i elfenben, hvite og blåbrune farger.

BELTKOSTUMER

Yamamay beachwear-kolleksjon tilbyr også enkle bandeau og polstrede bh-er . Stroppeløse modeller veksler kostymer med tradisjonelle stropper eller krysses foran.

I samsvar med hav 2023-2024-trender, detaljer av gullmetallinnsatser, perlemorheng og utskjærte detaljer detaljer om forslagene.

INDRE KOSTUMER

Blant hele kostymene skiller Yamamay ut den utførende modellen Sculpt i svart og blått med selvlysende innlegg.

Så er det polstret forslag med slankende sømmer både tradisjonelle og stroppløse. I tillegg er det asymmetriske trikini- design med bølgete eller kryssede linjer med faux kniplinger og buer.

YAMAMAY BEACH KLÆR

Yamamay strandklær bruker en lys denim til blussbukser, bluser og offshoulder kjoler med pagoda ermer. Den grunnleggende t-skjorten er laget av metallgarn .

Mens todelt effekt jumpsuit har brede bukser og en mønstret topp med en tårnåpning, kryssede stropper og klekkes tilbake.

HVORDAN KJØP YAMAMAY

De nye Yamamay-produktene kan kjøpes både på det offisielle nettstedet www.yamamay.com og i merkets butikker med ett merke.

Hva synes du om Yamamay-draktkolleksjonen? Liker du modellering av kostymer? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: