Har du sensitiv hud og leter du etter en concealer med høy dekning ? Du kan være interessert i denne artikkelen der jeg presenterer den nye veldig ugjennomsiktige Dermablend-concealeren fra Vichy.

Dermablend er en serie med meget høye ytelsesprodukter laget av Vichy for å imøtekomme behovene til mennesker med dermatologiske problemer, fra følsomhet, vitiligo, kviseproblemer, couperose, lyse eller mørke flekker, men også arr eller tatoveringer .

Denne linjen er faktisk anbefalt av hudleger, men også sminkekunstnere, fanget av lettheten til disse produktene og den høye dekningen og holdbarheten på huden og samtidig opprettholder en naturlig effekt . Kampanjen til disse produktene er faktisk veldig spesiell, og viser oss en veldig berømt modell, som heter Zombie Boy, bokstavelig talt 'zombie-gutten', kjent for å være helt tatovert, noe som forvandles takket være bruken av disse kosmetikkene med høy dekning .

Den nye Dermablend-linjen har vært tilgjengelig på apotek og parafarmakere siden oktober 2023-2024 og inkluderer et kompakt kremkonsealerunderlag, et kroppskonkealerunderlag og en concealerpinne, det jeg har gleden av å presentere for deg i dag.

GENNEMGANG OG PERSONLIGE MENINGER
Den nye Vichy Dermablend Corrector Stick er et kremet produkt som er ideelt for å dekke og skjule ujevnheter i ansiktet og er preget av tilstedeværelsen i den spesielle formelen av vegetabilsk bivoks og carnauba voks i tillegg til mineralpulver og vaselinolje, og til en veldig høy konsentrasjon av pigmenter, som sikrer stor dekning og en usynlig, men effektiv effekt.

Denne ultredekkende concealeren er veldig praktisk fordi den har et behagelig pinneformat å ha med i vesken, og er også ideell for kamuflering av ufullkommenheter, og i mitt tilfelle, mørke ringer. Det er faktisk en veldig dekkende skjuler som lykkes med å slette enhver form for ufullkommenhet.

Skyggen jeg prøvde er faktisk Sand 35, en intens beige farge, perfekt for å kamuflere de mørke skyggene under øynene mine. Imidlertid kan denne concealeren også brukes fritt over hele ansiktet, fordi den ikke har en for pastaaktig konsistens, og også falmer veldig bra. Å være denne mørke fargen for min hudfarge, jeg foretrekker å bruke den bare til området av de mørke sirklene, som jeg synes jeg er veldig bra for.

I følge påstanden varer denne Vichy Dermablend Corrector opptil 14 timer, den er vanntett og motstandsdyktig mot å gni og varme, og etter å ha testet den ganske lenge, kan jeg fortelle deg at med et godt fikseringspulver er tetningen ekstrem, produktet beveger seg ikke hele dagen, og det er derfor jeg virkelig er fornøyd.

Denne korreksjonspinnen er tilgjengelig i fem fargevarianter, er utstyrt med et annet LSF- og SPF 30- filter, og kostnadene for 4, 5 gram produkt, med 24 måneders utløp, er 15 euro .

Her er en fargeprøve av denne svært dekkende concealeren: fargen er ideell for å dekke mørke sirkler eller misfarging av middels skinn.

Jeg håper denne gjennomgangen av den nye Vichy Dermablend Corrector Stick vil være nyttig for deg: Jeg liker den veldig godt, og jeg anbefaler den hvis du er ute etter utmerket dekning og fremfor alt et 'mildt' produkt med hud. La meg få vite hvilke meninger du har, og hvis du har prøvd det eller om du vil prøve det!

Kategori: