Skulpturverk med vintage- referanser og gjenfortolkninger av Louis Vuitton kunstneriske arv erobrer cruiseshowet LV 2023-2024! Fjær, undertøy og strukturerte skuldre gjenoppfinner silhuettene!

Her er de vakreste utseende, betydningen og inspirasjonene fra Louis Vuitton Cruise 2023-2024-showet!

LOUIS VUITTON PARADE 2023-2024

Louis Vuitton Cruise 2023-2024-samlingen fant sted i atmosfæren til Saint-Paul-de-Vence . Modellene har marsjert langs de labyrintiske stiene i den fantastiske hagene i Fondation Maeght blant verkene til Joan Miró og Alberto Giacometti.

Innstillingen gjenspeiler den futuristiske og eklektiske inspirasjonen til den kreative direktøren Nicolas Ghesquière. Det spesielle og dramatiske utseendet fremkaller moderne kunst, mens mange ikoniske detaljer om maisonen blir besøkt for anledningen.

LOUIS VUITTON CRUISE 2023-2024

1980-tallets linjer imponerer Louis Vuitton damemotekolleksjon 2023-2024 med forsterkede skuldre og volumkontraster . Korte kjoler laget med flytende og lette stoffer står i kontrast til strukturerte store jakker og maskuline blazere fra fortiden.

Fargene og mønstrene understreker bare designen til plaggene. Klassiske og vintage motiver kontrasterer eller blandes med blomster eller grafisk design som skaper dynamikk.

LOUIS VUITTON FASHION SHOW 2023-2024

Teatervolumene til motevisningen Louis Vuitton Cruise 2023-2024 er basert på spill med futuristiske overlapp . Store klokker og puffede ermer tegner figuren på nytt.

Lapparbeid, fargeblokkmønstre, men også optiske effektstriper og mønstre er kombinert i nye og spektakulære kombinasjoner. Mens fargepaletten varierer fra mørkere og ugjennomsiktige toner til livlige, fargede, metalliske, fluo- og satengfarger .

LV FASHION KVINNE 2023-2024

Louis Vuitton 2023-2024- joggesko skryter av cuissardes ! Mens store størrelser blir holdt samtidig. Disse blir til og med fremhevet av livlige kontrastfarger.

En kapselkolleksjon presenteres i lærvarer i samarbeid med Grace Coddington . Hans morsomme illustrasjoner, inspirert av hans mange katter og hunden til den kreative direktøren Nicolas Ghesquière, pynter de nye posene! Det er også de klassiske monogramene, den ikoniske LV Twist-lukkingen og LV-sirkelens logo.

CRUISE LOUIS VUITTON COLLECTION

Lingerie er en integrert del av motevisningen Cruise LV 2023-2024! Babydolls, badekåper og intime dresser kombineres med de tradisjonelle antrekkplaggene! Silke og sateng er pyntet med fargerike tilbehør med orientalsk originalitet og lysstofffarger.

Også blant den nye Louis Vuitton-mote 2023-2024 er fjær ! Jakker og grøftekåper er helt dekket med vanlig fjær eller fargeblokkfjær. Men ikke bare! Gensere og bluser har en flerfarget fjær .

VIDEO SHOW CRUISE LV 2023-2024

Nyt det fantastiske moteshowet ved å se videoen av hele motevisningen Louis Vuitton!

Hva synes du om Louis Vuitton Cruise 2023-2024? Liker du store jakker og fjær? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Photo Credit - it.louisvuitton.com alle rettigheter forbeholdt forfatteren.

Kategori: