En ustoppelig og veldig original trend, som gjør at til og med stjernene blir gale, tydeligvis snakker vi om farget hår !

Denne galskapen eksploderte i løpet av fjor sommer, og ser ikke ut til å ville stoppe. Smittende og morsom, mote for farget hår blir gal på hodene til jenter fra hele verden også for høst vinter 2023-2024- sesongen. Fra rosa til lilla, fra blå, til grønne, til blå til flerfarget.

Regnbuehår er perfekt for å bekjempe tristhet og vinterens gråhet , fra monocolorhår til degredè- hår, ved å våge et preg av ironi.

Å endre utseendet ditt er helt klart ikke lett, men hvis du vil ha det moro, kan du våge et par hårstrå i kontrast til din grunnfarge eller bruke en farget sjampo med tanke på Hallooween !

I denne artikkelen har vi samlet eksempler på det vakreste farget håret for deg, la deg inspirere og ta oppmerksom!

Hvis du er bjørnebær, vil noen lilla tråder gi håret ditt et helt glamorøst preg, men hvis du er blond eller lysebrun, kan du velge en farge som har en tendens til kobber.


DEGREDE HÅR
Tendensen til farget hår er kombinert med den som degrede eller ombre håret, du kan også spille ved å blande den grunnleggende hårfargen for å få tipsene i skarp kontrast til roten, en original ide spesielt med tanke på en Halooween-fest !


For de med lyse øyne og diaphanous hud er de perfekte, og i tråd med trenden med farget hår, alle nyanser av syrin, blå og rosa .





En spesiell dag, men ikke nødvendigvis triviell, til og med bruder tør trenden med farget hår til høsten / vinteren 2023-2024/2013 !

FARGE TIPS
Hvordan ikke å elske tips om fargede hår ? Vi har sett dem i alle farger og nyanser, men også for høsten / vinteren 2023-2024/2013 sesongen bekreftes de med trenden med farget hår .


I motsetning til hårfargen eller flerfargen vår, er de fargede hårspissene perfekte å forbløffe uten å risikere å ødelegge alle lengdene våre.













Selv de mest kjente designerne har brakt trenden med farget hår på catwalken, fra Chanel, under presentasjonen av Versailles-kolleksjonen, til Narciso Rodriguez 'våren 2023-2024 og opp til Jean Paul Gaultier med sin Amy Winehouse-inspirerte Couture-kolleksjon.



Uunngåelig berøringen av stjernene, alltid mester og pioner for nye trender. Blant de fargede hårelskere står Rihanna, Katy Perry og Nicki Minaj.



Hva synes du om disse forslagene til farget hår for høsten / vinteren 2023-2024/2013 ? Du vil straks prøve dem, ikke sant?

Kategori: