Miu Miu 2023-2024- posene uttrykker all inspirasjon og kreativitet fra Miuccia Prada, som for den nye kolleksjonen har skapt tilbehør med raffinerte tidløse silhuetter opplyst og beriket med dyrebare detaljer med en moderne sjarm, for eksempel pigger, krystaller og paljetter .

Når det er sagt, er alt som gjenstår å oppdage en forhåndsvisning av alle de nye Miu Miu våren sommer 2023-2024-posene.

HÅNDVESKER

Håndveskene i Miu Miu sommer 2023-2024 posekatalog har en geometrisk design definert av spesiell prosessering i matelassé skinn, i jacquard eller i madras og kurv . De avtakbare og justerbare skulderstroppene, sammen med de rørformede håndtakene, fullfører silhuettene.

Håndveskene er pyntet med juvelerrammer og påførte perler, klaff- og trykknapper, logoerte innlegg og dekorasjoner med syntetiske krystaller .

SKULDERPOSE

Blant Miu Miu våren 2023-2024- poser skiller skuldermodellene ut som er preget av å ha en belg, bagasjerom og bøtteform . Materialene derimot, spenner fra leggskinn trykket med en øgleeffekt til denim, til forslag i patentskinn med en kjede skulderrem og knapper dekorert med krystaller.

Toppmodellene er mini, som den røde Miu Miu-vesken med skinnhåndtak og skulderrem, pluss glidelås i metall og tone-på-tone madras-lisser . Endelig er det ingen mangel på bøtte-bandoleers som er preget av en kombinasjon av forskjellige materialer, som lær, kurv og gjennomsiktig PVC . Designene er beriket med lukesperringer, detaljer med logo og pregede pigger .

SHOPPING VESKE

Miu Miu- kundene er store og veldig romslige. Dette tilbehøret er laget av jacquard-stoff med logo-motiv, og har doble lange kjedehåndtak pluss to skinnhåndtak.

Det mangler imidlertid ikke mer klassiske forslag som den svarte Miu Miu- vesken, detaljert med den trykte logoen i kontrastfarge, som i sin design minner om forslagene som allerede er sett i Burberry-posesamlingen.

CLUTCH

Miu Miu- koblingene er kompakte og stive, med en minimal design beriket av dyrebare innlegg, for eksempel krystaller og paljetter broderi overalt, og husker modellene som allerede er sett i Prada posekatalogen.

Miu Miu- koblingene har derimot en poseform og kan flappes for hånd eller skulder, takket være metall skulderremmen. I dette tilfellet varierer materialene fra nappa til krokodilleffektmaling.

HVORDAN KJØP MIU MIU VESKER

Du kan kjøpe Miu Miu-vesker til våren / sommeren 2023-2024 på fysiske butikker eller online på det offisielle nettstedet www.miumiu.com.

Hva synes du om den nye Miu Miu vesker 2023-2024-kolleksjonen? Hvilke modeller liker du mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: