Vera Intimissimi- linjen er rettet mot buede kvinner med nyskapende design og et bredt spekter av størrelser . De nye bhene Ekstremt store størrelser passer også med lange lemmer, men sjenerøse bryster takket være de forskjellige koppene i alle størrelser.

La oss finne ut alle de krumme Intimissimi-nyhetene, med Vera pluss størrelseslinje !

KOMPLETT

Den nye kurvede Intimissimi- linjen har modeller med ekstra støtte og maksimal komfort. De forskjellige koppene varierer fra B til F. Modellerne Iris, Mina, Mara og Clara, takket være de mange størrelsene de tilbys, blir de også perfekte for størrelser i plussstørrelse .

Mina- balkongbh er utstyrt med forhåndsformede kopper med underkabel . Modellen er dekket i blonder, men har en bomullsfôr på huden. Girotorace i elastisk tyll garanterer en optimal passform. Stroppene endrer bredden avhengig av størrelsen for å sikre optimal støtte .

Mens Iris-braletten har et mer livlig design. Den preformede koppen er perfekt omsluttende til tross for den dype utringningen . Skulderstroppene er pyntet med blonderapplikasjoner og underbustbåndet er laget av blonder og tyll for et elegant utseende .

BRAS

Den nye Vera Intimissimi- linjen inkluderer også balkongbh . Mara-BH-en har en trekantet struktur som støttes av understellet. Den justerbare girotorace er laget av tyll for bedre passform.

I stedet har den ikke- polstrede Clara balkongmodellen blonderkopper som er foret internt med myke materialer. Den spesielle modelleringen støtter og støtter brystet sideveis.

SLIP

Intimissimi pluss størrelseslinje har sømløs bomulls culotte som garanterer en jevn og jevn silhuett. Det silikoniserte teipet som er plassert i midjen og på bendelene, gjør det undertøyet under tettsittende klær .

På den annen side har brasilianerne og blonderhortsen strekkfrie benstropper for større komfort. Livet er alltid høyt for en modelleringseffekt, selv i klassiske truser i mikrofiber og blonder.

HVOR Å KJENTE UTVENTET

Intimissimi-kolleksjonen Vera Line Plus er tilgjengelig på nettbutikken www.intimissimi.com, så vel som i alle merkets butikker med ett merke. Du kan også finne Intimissimi-kolleksjonen for kvinner, menn og brudelinjen.

Hva synes du om de nye svingete Intimissimi-forslagene Vera pluss størrelseslinje? Hvilke modeller liker du best? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: