De nye trendene innen gelnagler og naturlige negler overrasker oss med original neglekunst, fransk med dekorasjoner, manikyr med lilla emaljer, pastellfarger og neglekunst med rhinestones .

La oss finne ut i detalj de vakreste manikyrtrender og gel 2023-2024 neglemote!

SPIKER MED PANTONE GEL 2023-2024

Det er Living Coral, fargen fra 2023-2024 ifølge det amerikanske selskapet. Dette er en perfekt korall for å gi lys til sommernaglene våre. Manikyr og pedikyr kombinert for våren og sommeren, bedre hvis det gjøres med en gelspikerrekonstruksjon slik at de tåler havet og stranden.

Neglkunsttrender, svart emalje med strass og glitter

Blant neglekunst 2023-2024-trendene skiller juvel negler seg ut på en svart base . Strass som skal påføres vertikalt på siden av neglen eller i midten i høyden av neglebåndene. De svarte gel-neglene utgjør en kontrast med lyset av glitter eller gylden og sølvglitter og skaper en juvelmanikyr, en av negletrendene høst og vinter.

Negler gel gelé og manikyr pastell

Pastellrosa, men også lyseblå, vanngrønn og syrin. Dette vil være de mest populære nyanser for våren 2023-2024 . Plass til pastellspikerkunst, gel-negledekorasjoner med blomster, roser og sommerfugler, og kombinerer forskjellige teknikker.

Neglkunst med uvanlige emaljer

På moteshowene i 2023-2024 så vi fortsatt det nakenutseendet, både for øyesminke og negler. Gå foran for kjøttfarget, lys rosa og beige, farger som ser bra ut på bleke hender og på solbrune hudfarger.

En stil som alltid er elegant og aldri feil, som inkluderer negler i nakne farger, helst strålende. Neglekunsten er enkel, og hendene må superherdes : ingen neglebånd, neglebånd eller dårlig neglearkivering. Hvis du er i tvil, kan du lese artikkelen vår om hvilken neglefil du skal velge.

Romantiske negler

Vi reserverer ikke romantikk kun for Valentinsdagens neglekunst! Rødt og rosa vil være de mest brukte fargene for romantisk neglekunst, kombinert med tegninger av blomster, hjerter, roser og dyresøtsaker. De røde neglene og burgunder gelnaglene er de mest populære. Spiketrendene i gel 2023-2024 med tanke på form vil føre til valg av avrundede filinger, derfor mandelsnegler, og den stadig mer etterspurte manikyrkvoval (firkant + oval).

NAILS 2023-2024, MØRK OG KONTRASTFARGE

I løpet av året vil to motsatte trender fortsatt eksistere: på den ene siden pastell negler og på den andre mørke negler . Vi vil til og med være vitne til utgivelsen av glasurskolleksjoner med kombinasjoner av myke farger og ultramørke nyanser.

Hvilke mørke farger vil vi finne på 2023-2024-negler? Fra brun til burgunder, og går gjennom svart, mørk grå, midnatt blå og grønn. Ikke bare klassisk mørk emalje, neglgel eller semi-permanent polish, men også neglepynt med kontrasterende kombinasjoner av mørk maling og delikate emaljer .

Negler gel fransk manikyr med dekorasjoner

Den franske manikyren stiller aldri, men i år blir den mer sofistikert . Den klassiske franske manikyren suppleres med tone-til-tone dekorasjoner laget med en mikrobørste. Når du jobber med gelnagler er det også mulig å lage 3D-dekorasjoner som er hevet i forhold til neglen. Resultatet er veldig imponerende og beholder forfining og enkelhet som er typisk for franskmennene. Vi vil se denne trenden avfolkes selv på brud negler.

Neglkunst enkel med geometri-tegninger

Enkelhet er på moten. Metall, glitter og prangende dekorasjoner sameksisterer med minimal stil, med enkle og designgelegler . Du trenger ikke komplekse design for å dekorere neglene dine med stil, enkle prikker, geometriske linjer, firkanter, sirkler og lineære former er nok. Med tanke på sommeren 2023-2024 vil fargene bli mer flamboyante for å forbedre manikyren til solbrune hender. Blant de trendy teknikkene for neglekunst 2023-2024 vil vi se halvmånes manikyr, dotternaglene og franskmennene med fargede emaljer.

Liker du nye negletrender fra 2023-2024 ? Hva er din favoritt neglekunstgel eller manikyr blant bildene? Vi avventer dine meninger!

Kategori: