For en hud som ikke bare er renset og dypt ren, men også vakrere og sunnere, diego dalla palma tilbyr en komplett serie hudpleieprodukter: blant disse har vi prøvd den nye avgiftende rensemelken.

Her er vår gjennomgang med levende bilder og meninger om den nye avgiftende diego dalla palma-rensemelken, en del av 'Be Pure' -serien, som har som mål å transformere huden slik at den blir mer 'ren', som navnet tilsier, og som også handler med en anti-gråhet handling.

GJENNOMGANG OG GJENNOMGANG etter testen

Den avgiftende rensende melken diego dalla palma er preget av en kremet konsistens beriket av Cell Detoxum, med aktivt som stimulerer cellulær avgiftning og vil fjerne giftstoffene som kalles 'søppel' som samler seg i huden vår.

Målet med dette produktet er ikke bare å eliminere spor av sminke eller urenheter fra huden, men også å gjøre det, med kontinuerlig bruk morgen og kveld, lysere og sunnere, langt fra den grå effekten vi ofte er vant til .

I tillegg til Cell Detoxium- komplekset, som allerede hadde fascinert oss og var veldig fornøyd med Cell Detoxium Palm Face Cleanser diego, finner vi panthenol, nyttig for å balansere hudens skjøre tilstand, og også sheasmør, som beskytter og gir næring til huden som gjør det hydrert og mykt.

Innvendig er det også plenolje, en komponent som i følge diego dalla palma mykner og motvirker den innhemmende virkningen av kalksteinsvannet.

Effekten på huden er veldig hyggelig, og den litt sitrusduften er frisk og delikat. Ved å bruke den regelmessig kan du finne effektiv fjerning av sminkerester og til og med døde celler.


Huden er mykere og 'ren', selv om det absolutt er mer passende å fortsette med en tilstrekkelig hudpleie for å kombinere en spesifikk tonic, kanskje av samme linje, for en komplett behandling .

INGREDIENTER DETOXIFISERING AV MELKEDETERGENT

Vi rapporterer også med glede at dette produktet har en fysiologisk pH, er også egnet for den mest følsomme huden og er også fri for parabener, parafin, konserveringsmidler, mineraloljer, propylenglykol og triklosan.

PRIS OG HVOR Å KJØP

Prisen for rensende melk daego dalla palma er € 19, 90 for en praktisk 250 ml flaske.

Hvor kjøper du det? I de beste parfymerier og skjønnhetssalonger, så vel som i mono-merket diego da palma i Milano eller på den offisielle nettsiden daego dalla palma, aktiv med en fantastisk seksjon dedikert til online shopping.

Inspirerer den nye diego palm-rensemelken deg? Effekten på huden er forfriskende og beroligende : det er virkelig verdt å prøve, og vi anbefaler det på det sterkeste!

Kategori: