Til jul 2023-2024 har Rituals kommet med en serie produkter som inviterer deg til å nyte lykke i små doser .

Adventskalenderen, gavesettene og Ritual Holi-samlingen er en avslappende respons for sinnet og givende for øynene til trivsel som vi setter oss gjennom skjønnhetsrutinen.

GAVEBOKER OG SET SKJEMMELSE JUL 2023-2024 RITUALER

Det nederlandske merket Rituals gir hvert produkt merke og hudpleie et snev av luksus . Til jul 2023-2024 foreslår en adventskalender med mye kosmetikk for velvære i huden, av de veldig elegante gavesettene fra Ayurveda, Hammam, Happy Budda og Sakura linjer og en ny kolleksjon med all parfyme og farge .
La oss ta en titt på Rituals-forslagene for høytiden 2023-2024.

ADVENT RITUALER EKSKLUSIV KALENDER (PRIS € 59, 50)

Blant de mest interessante Beauty Advent-kalendere julen 2023-2024, inneholder den treformede Rituals Exclusive-kalenderen 24 overraskelser, gjemt inne i like mange vinduer. Inkluderer et unikt utvalg av luksuriøse kroppspleieprodukter og fire spesielle adventslys som skal tennes hver søndag i de fire ukene frem til jul.

RITUAL OF AYURVEDA GIFT KIT (PRIS € 19, 50 / € 39, 50)

To sett som gir indre harmoni takket være beroligende og aromatiske produkter basert på indisk rose og søt mandelolje .

Den lille boksen Ritual of Ayurveda inneholder den skummende dusjsåpen, kroppskremen og en kroppsskrubb. Det største settet inkluderer den skummende dusjsåpen, kroppskremen, 125 ml kroppsskrubb og en avslappende parfymer for miljøer med pinner.

RITUAL HAMMAM BOX (KOSTNAD € 29, 50)

For å skjemme bort kroppen med produkter basert på rosmarin og eukalyptus i henhold til en av de eldste tradisjonene for renselse, inneholder Ritual Hamman gaveeske en skummende dusjgel, bodylotion, en kroppsskrubb med havsalt og en gelatinsåpe til hender.

INNSTILL RITUAL HAPPY BUDDHA (KOSTNAD € 29, 50)

Ritual Happy Buddha-settet inneholder 4 friske og vitaliserende produkter for små øyeblikk med daglig lykke. I detalj inkluderer den: en pakke med skummet dusjgelé, bodylotion, kroppsskrubb og en gelatinsåpe til hendene.

I KIT BEAUTY RITUAL SAKURA (PRIS € 19, 50 / € 39, 50 / € 65, 00)

For å feire hver vinterdag som en ny begynnelse, blir behandlingsproduktene fra de tre Ritual Sakura-settene beriket med kirsebærblomst og duft fra rismelk .

Den lille esken inneholder reisestørrelsesformatene av skummende dusjgelé, kroppskrem og kroppsskrubb og en gelatinsåpe.

Mellomboksen inneholder reiseformater av skummet dusjgelé, kroppskrem og kroppsskrubb og en 300 ml større gelatinhåndsåpe.

Det større settet inneholder standardformatene av skummet dusjgelé, kroppskrem og kratt, en kropps parfyme og 20 pyramidefiltre av infusjonen Jasmine Delight med grønn te og jasmin.

HUDPLEIE RITUELL AV HOLI-SAMLING

Rituals foreslår en ny måte å forstå dusjpausen inspirert av den indiske festivalen av Holi-farger . Den nye Ritual of Holi-kolleksjonen med toalettsaker og hudpleieprodukter er en invitasjon til avslapning og godt humør, og tar litt mindre alvorlig takket være en søt og velduftende eksplosjon av farger.

DUSJ MED BLOMST (PRIS € 7, 50)

Gleden begynner allerede fra den første pumpen, som avslører en rik og velduftende duft av blomster så snart de blomstret. Brukt på fuktig hud, Ritual of Holi Shower Foam with Flowers lover en fantastisk følelse av mykhet . Den hvite liljen og ferskenblomstene kommer sammen i en søt og velduftende blanding med uventede effekter.

Dusjgel (koster € 6, 50)

Jellylicious super-nærende Shower Gelatin har en unik struktur, verken flytende eller solid: bare behagelig skummende. Ved kontakt med våt hud smelter den, mykner, fuktighetsgiver og pakker overhuden i et delikat parfymeret slør . Beriket med anturiumblomster og rosa grapefruktekstrakter har den en beroligende og forfriskende handling.

LITT MASK (PRIS € 6, 50)

Formert med hvit lilje- og ferskenblomster, fjerner gummimasken urenheter mens den fukter og glatter huden. Hvordan bruker du det? Bare bland de to elementene som utgjør det, og bruk dem på ansiktet med sirkulære bevegelser for å danne en maske som kan gjenopprette hydro-lipidbarrieren . Til venstre for å jobbe fra 15-20 opp til 40 minutter lover en superintensiv fuktighetsgivende handling .

DU ER BOMBEN! (PRIS € 5, 00)

Baderitualet blir et unikt øyeblikk takket være denne ballen: lyse farger, forførende dufter og en brus som gir kroppen ny handlekraft . Badebomben må dyppes i tanken når den er nesten full: den er helt oppløst, den frigjør parfyme og farge.

You're The Bomb er delikat duftende med hvit lilje, med komplekse og velduftende noter av intens og mystisk aroma, og rosa grapefrukt, beroligende og jevn for upåklagelig hud .

BODY FOAM (KOSTNAD € 7, 50)

Ritual of Holi forfriskende skum hydrerer dypt. Frisk, beroligende og behagelig, og frigjør en behagelig aroma av hvit lilje og fersken.

BODY MIST (PRIS € 9, 50)

Dryppet på huden, Sugar Love duftende kroppsspray med anthurium og rosa pompom fullfører Holi-ritualet, og etterlater en hyggelig sensasjon som varer lenge.

DATO FOR EXIT OG HVORDAN FINNE RITUALENES PRODUKTER

Ritual of Holi-samlingen, alle boksene og kalenderen er allerede tilgjengelig eksklusivt på sephora.it på denne siden.

Hva synes du om disse gaveeskeene? Og produktene fra Ritaul of Holi-kolleksjonen? Vi avventer svarene i kommentarfeltet!

MELLOM SKINCARE-GAVESETTENE KAN DU OGSÅ være interessert i :

  • Clinique jul 2023-2024: paller og gaveeske.
  • Collistar & Piquadro jul 2023-2024: alle kasser og sett med clutchvesker.
  • Lancome sminkevesker, parfymer og hudpleie til jul 2023-2024.

Kategori: