De nye Pandora 2023-2024- armbåndene er en salme for å elske deg selv og din sjelevenn. Alle forslagene presenterer en minimal og elegant design på samme tid, og er beriket av anheng, logoerte innlegg og innebygde edelstener .

Er du klar til å oppdage alle nyhetene om den nye Pandora-armbåndskatalogen?

PANDORA BRACIALI 2023-2024

Pandora 2023-2024 armbåndskolleksjon er preget av dyrebare gjenstander i gult gull, 925 Stearling sølv og rosegull. De essensielle linjene er pyntet med kubiske zirkonier, sjarm og lysinnlegg i form av en bue og sommerfugler .

Blant nyhetene i den begrensede utgaven , skiller det lysende Grano-armbåndet av Pandora ut med dråpeformede anheng og juvelerrammer.

PANDORA STORE ARMBAND

Det stive armbåndet i Pandora virker lukket eller åpent med avstandsstykker og utskiftbar sølvlås. Designene er tynne eller doble, som i det stive Pizzo d'Amore-armbåndet besatt med steiner .

De mest spesielle modellene er i stedet inspirert av Disney- verdenen og tar karakterene av de vakreste eventyrene, som Aladdin og La Bella og La Bestia, opp til de flotte klassikerne som er Mikke Mus og Minnie .

PANDORA-armbånd MOMENTER

Pandora Moments armbånd har en slank silhuett. Det som spesialiserer disse juvelene er de sfæriske lukkene med gravert og hjerteformet logo, sommerfugl eller hengelås med rosa og lilla krystaller.

PANDORA PADLOCK armbånd

Hengelåsarmbåndet har en rørform og er en salme å elske selv mot seg selv, et eksempel er modellen med hjerte sjarm og gravert Elsket skrift .

Alle forslagene er i gult gull eller sølv, og beriket med anheng med edelstener pluss logo i bokstaver .

ARMBAND FOR PANDORA CHARMS

Pandora sjarmarmbånd er i 925 sølv eller netting med hjerteformede spenner i roségull pavé, blomsterformede anheng, logoert sfære og Minnie .

PANDORA LÆDERarmbånd

De fargede og vevde lærarmbåndene er enkle, men elegante. Disse dyrebare brikkene har en enkelt eller dobbel sløyfe og er preget av en praktisk skyvelukking .

REFLEKSJONSLINJE

Pandora Reflexions-armbåndet kombinerer eleganse med sporty design, som forbedres av vevd eller flerstrenget vev, og en sammenhengende lukking med logodetalj.

HVORDAN KJØP PANDORA ONLINE SHOPPING OG SALGSPUNKTER

Du kan kjøpe alle Pandora vår sommer 2023-2024 armbånd i butikkene med ett merke eller i detaljhandelenes butikker. Nettbutikken er også tilgjengelig på det offisielle Pandora Italia nettstedet www.pandora.net hvor du også finner en guide med presise målinger av armbåndene.

Hva synes du om Pandora 2023-2024-armbåndskolleksjonen? Hvilken modell likte du mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

TAP IKKE ANDRE NYHETER:


  • Pandora vårsommer 2023-2024 smykkekolleksjon.
  • Alle de nye Pandora 2023-2024-ringene.
  • Pandora sjarm, alle nyhetene!
  • Swarovskii 2023-2024 smykkekatalog.
  • den nye Michael Kors 2023-2024 smykkekolleksjonen.

Kategori: