L'Occitane presenterer for Valentinsdag 2023-2024 noen herlige kroppspleiebokser, laget i samarbeid med den berømte parisiske illustratøren Soledad .

La oss oppdage L'Occitane-forslagene sammen, ideelt for en søt tanke for festens elskere!

COFANETTI L'OCCITANE SAN VALENTINO

Feiringen av elskere feires av det provençalske merket med en ny kolleksjon, i et begrenset opplag, av esker med et par hender og lepper .

Settene er helt designet og designet av den berømte parisiske illustratøren Soledad . Eleganse og oppmerksomhet på detaljer gjør pakkene unike, rik på blomsterdekorasjoner for en hyllest til femininitet.

Utvalget som foreslås av L'Occitane inkluderer 3 bokser, laget med merkets ikoniske ingredienser. Kombinasjonen av håndkremer og leppepomader, for en veldig nyttig gavepakke for den kalde årstiden. Duftene som foreslås er:

  • Rose: håndkrem (30 ml) og leppepomade (12 ml);
  • Kirsebærblomster: håndkrem (30 ml) og leppepomade (12 ml);
  • Sheasmør: håndkrem (30 ml) og leppepomade (12 ml).

HVORDAN KJØP OG PRISER OCCITANE-BØKENE

De begrensede utgavene vi presenterte for deg, vil være tilgjengelige fra og med 25. januar i alle L'Occitane-butikker eller direkte ved å koble til nettbutikken til it.loccitane.com-merket

Prisen på hver pakke med håndkrem og leppebalsamduo er € 16, 50 .

Hva synes du om de deilige L'Occitane-sakene? Gi oss beskjed i kommentarene om du også er glad i L'Occitane-produktene, og hvis du har blitt fascinert av dekorasjonene på emballasjen!

DU KAN VÆRE interessert i andre ideer til SAN VALENTINO

  • Parfymer for ham og hennes Bottega Verde San Valentino 2023-2024
  • Sephora Valentine's Day skjønnhetsprodukter begrenset utgave.
  • Essens sminkesamling Vi er 2023-2024 for 14. februar.

Kategori: