For noen kvinner kan sminke noen ganger bli et problem hvis du bruker briller, og den største feilen du gjør er absolutt å tro at du kan forsømme sminken bare fordi du bruker briller.

I dag vil vi gi deg noen nyttige tips relatert til sminke for deg som bruker briller .

Øyetretthet, spesielt når det gjelder de som bruker briller hele dagen, blir mer synlige og med sminke kan du åpne øynene og prøve å dempe dette lille problemet. Valg av farge og type finish er veldig viktig.

Av samme grunn har noen mennesker en tendens til å neglisjere det okulære området generelt, i stedet må de hydrere det på samme måte, om ikke mer, enn de som ikke bruker briller, så en god øyekontur før du legger deg kan definitivt være hjelp.

OPPTIL TIPS
Vi kommer til sminke- tipsene for deg som bruker briller . Det du helst bør unngå er glinsende og glitter øyenskygger, fordi vi husker at uten briller brukes denne typen finish til å skape reflekterende lyspunkter, og siden linsene i seg selv er punkter der lyset reflekterer, er det bedre å unngå å skape en overdreven refleksjon .

I valg av sminke må du da ta hensyn til hva som er modellen til glassene, og balansere sminke med rammen, følgelig kan en sminke være mer intens hvis du bruker linser uten rammer, mens en moderat sminke er å foretrekke for rammer tykk og fremfor alt mørk.

Dette er åpenbart stiltips, men ingenting hindrer deg i å velge en tyngre sminke mens du fremdeles har en viktig ramme, i disse tilfellene griper også personlig smak inn. Valget kan også påvirkes av anledningen til å vise frem denne sminkingen.


For linsene uten rammer går for eyeliner og også for røykfylte øyne . Husk alltid å holde deg borte fra skinnende øyenskygger og alt det som glitrer, mens for de mest spesielle brillene, som blir et ekte motetilbehør, vil et lys være perfekt smokey i brune nyanser. Følg deretter hovedreglene for øyesminke generelt .

Glem aldri maskaraen og omsorgen for øyenbrynene som alltid må være perfekte. Husk at briller ikke skjuler øyenbrynene våre!

Siste tips råd for deg som bruker briller er å unngå å kombinere leppestift og briller, i tilfelle rammer i rosa, fuchsia, rød, korall eller lignende, fordi resultatet kan virke for høyt.