Brosway 2023-2024 armbåndskatalogen symboliserer kjærlighet og liv med essensielt designtilbehør, beriket med sjarm og edelstener . Blant nyhetene, Brosway-armbåndet med initialer og vennskapsarmbånd skiller seg ut for å udødeliggjøre et viktig minne og bånd.

Er du klar til å forhåndsvise alle de nye Brosway 2023-2024-armbåndene?

MODULÆRE armbånd

Brosway armbånd 2023-2024-kolleksjonen inneholder dyrebare modulære stykker som kan tilpasses med forskjellige typer perler, anheng og Swarovski-krystaller .

Disse armbåndene er halvstive, laget av 316L stål og rosegull-pvd og beriket med steiner, for eksempel blå malaysisk jade, syrinjade og akvamarin.

Armbånd med anheng

Blant Brosway-armbånd for kvinner er det forskjellige modeller med dyreformede anheng, stjernetegn eller blomster. Et eksempel er Très Jolie-forslaget, detaljert med en inngravert lotusblomst, en perle med en mer stemningsfull rose "Catch the moment".

ARMBAND MED SYMBOL

Brosway chakra armbånd har en sterk betydning gitt av symbolene som komponerer dem. Dette er innlegg med spesielle design, alt fra klassiske blomster til marihøner, til symbolene for fred, hjerter og låser med gravering .

Dette tilbehøret er laget i sølv og stål og rosegull, og blir fullført med krok- og- sløyfe-lukninger og logodetaljer .

STORE armbånd

Brosway stive armbånd har en minimal design, som er beriket og personliggjort med hvite kubiske zirkoniumspavé, Swarovski- krystaller og emaljerte anheng .

Disse edelsteinene har et tynt og vridd nett, som i Ribbon-modellen, eller dobbelt og åpent som Corinto-forslaget som er laget av rhodiumbelagt messing .

SEMI STIGE armbånd

Disse dyrebare er en salme til kjærlighet og liv, som kommer til uttrykk gjennom symboler, inngraveringer og setninger, som i forslaget "Live Love Laugh", det vil si "Life, love, smiles".

De halvstive armbåndene leker med forskjellige farger og stiler, har en tradisjonell form og fullføres med en låsning av låsen.

Sølvarmbånd

Enkelt og essensielt har sølvarmbåndene et tynt nett, som er pyntet med hvite zirkoner og hjerteformede anheng, stjerner og fjær.

GULLE armbånd

Armbåndene med en gul gullfinish er elegante og feminine og imponerer, som de forrige, med sin subtile form og minimalistiske stil, som er opplivet av innlegg av innebygde edelstener og spesielle sjarm.

ROSE GULLE armbånd

Swarovski Elements krystaller og innlegg med gravert logo detalj alle rosegull og 316L stålarmbånd, som minner om modellene sett i Pandora armbåndskolleksjonen.

Lukkene er klassiske med små kroker, mens den tynne genseren er sammensatt av anheng, blomster, hjerter og sammenflettede innlegg med innstillinger.


HVORDAN KJØPE BROSWAY armbånd

Hele Brosway 2023-2024 armbåndskolleksjonen er tilgjengelig på den offisielle nettsiden til merkevaren i nettbutikken www.brosway.com og i de mange salgsstedene til merket.

I tillegg til kvinnesmykker i Brosway-butikkene, finner vi også Brosway-smykkelinjer for herreklær, klokker til ham, tilbehør til henne og menn, for eksempel mansjettknapper. Vi anbefaler deg å sjekke siden for ikke å gå glipp av sesongbaserte kampanjer og rabatter på italienske merke juveler.

Hva synes du om den nye Brosway 2023-2024 armbåndskolleksjonen? Hvilken modell likte du mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

TAP IKKE ANDRE NYHETER:

  • Brosway sommer 2023-2024 smykkekolleksjon.
  • Brosway 2023-2024 ringekatalog.
  • Hele Brosway 2023-2024 øreringskatalogen.

Kategori: