Den nye Tenenis 2023-2024-badetøyskolleksjonen for menn tilbyr klassiske design som passer for alle aldre . Det billige italienske merket kombinerer vanlig passe-partout med morsomme mønstre og tropiske trykk!

La oss ta en titt på hele Tezenis herreklær-kolleksjon 2023-2024!

TEZENIS COSTUMI MAN

De nye Tezenis - midlengde - bokserne har eviggrønne linjer og opprettholder den lave prisegenskapen til merkets lave prisfilosofi.

Terzenis strandkolleksjon for menn er basert på en tropisk inspirasjon . Palmer, ananas og morsomme kaktuser pynter modellene. På 80-tallet stil er i stedet bokseren med istapptrykk i neonfarger . Ikke gå glipp av denimstilmodellen med lurex-effekt.

TEZENIS BOXERKOSTUMER

Tezenis herrekostymer er utstyrt med en allsidig snor i midjen som lar deg justere passformen som du ønsker . Fargene på snørene kontrasterer med fargen på drakten for å fortsette utskriften og skape bevegelse.

Hovedtonene i solide farger inkluderer militærgrønn og ultramarinblå med satengeffekt . Endelig livner Tezenis sjøboksere de fine trykkene med dyr som den møre mops og gullfisken, men også eksotiske arter som skilpadde og tukan !

MENNES SLIPKOSTUMER

Tezenis herre strandtruser er preget av en klassisk design både i form og i etterlevelse. Den elastiske midjen gir en annen hudpasning.

Grunnmodellene er detaljert av Tezenis-logoplaten festet til siden. De nøkterne solide fargene står i kontrast til morsomme mønstre og eksotiske trykk overalt.

HVORDAN KJENTE TEZENIS MENNES KOSTUMER

Du kan finne den nye Tezenis 2023-2024-badedraktkolleksjonen for menn i alle fysiske butikker med ett merke eller på den offisielle nettsiden it.tezenis.com, hvor du også finner hele damer-, herre- og barneklærundertøykatalogen.

Oppdag også den nye Tezenis 2023-2024-badetøyskolleksjonen for kvinner!

Hva synes du om de nye badedraktene til Tezenis? Liker du nye dyreavtrykk? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

SE OGSÅ ANDRE SAMLINGER COSTUMI UOMO 2023-2024:

  • Yamamay mannskostymer, de nye 2023-2024-modellene.
  • Den nye kostyrekatalogen for menn i Caledonia.
  • Den nye Sundek-mannen kostymsamling.

Kategori: