Coccinelle vårens sommer 2023-2024-poser gjenoppdager den retro smaken av farger og prosesser som allerede er verdsatt av internasjonale catwalks. De ikoniske modellene er omtenkt og innoveret mens nye forslag er bestemt til å bli hovedpersoner.

La oss sammen oppdage Coccinelle 2023-2024 Pre-Collection vesker, minibags og clutchvesker !

COCCINELLE HÅNDVESKER

I Coccinelle- sekkekolleksjonen skiller den ikoniske B14 seg ut med de geometriske linjene laget av glatt og lysende skinn i livlige farger.

Den høye kvalitetenmaterialer og utførelse er et av de sterke punktene i merket. Samt gjenoppdagelse av enkelheten til bagasjeromsmodellen i glamour-elegant stil, selv i den mest dyrebare versjonen i ponni.

Dame-vesker har flere modeller med mange fargevariasjoner . Det er også vesker i det luksuriøse pythontrykket og trykt saffiano skinn . Denne typen perfekte veske er beriket med kontrasterende sjarm og foringer.

COCCINELLE NEW COLLECTION, MINIBAG

Blant Coccinelle vår 2023-2024 mini-vesker merker du umiddelbart ungdommen og friskheten til Saffiano-skinnryggsekken som tilbys i et bredt spekter av popfarger.

Det andre store ikonet blant de små marihønsveskene er Arlettis- modellen laget ultra-feminin fra den mini- perforerte versjonen med blomster. Den gjenopptas deretter i en retroversjon med geometriske lappetepper i semsket skinn, lær, pytontrykk og juvelelukking .

Det er også vesker med metallisk finish og en semsket bandolier- modell med en boho-metropolitisk ånd.

NYE ANKOMSTER COCCINELLE, SHOPPING

Coccinelle shoppere er en daglig følgesvenn med en uformell og urban stil. De er tidløse modeller med en lett konstruksjon.

Coccinelle sommervesker 2023-2024 med en nøktern og upåklagelig form gjenoppfinner seg selv i semsket skinnversjoner og de med metallisk finish . Disse handleposene egner seg til å bli ekte moderne passepartout.

KOKSINELLLE SKULDERVESKER OG SKULDESTREKE

Coccinelle stroppene er praktiske og funksjonelle med rene linjer og motesmak som den nye modellen av den ikoniske Ambrine!


Coccinelle 2023-2024-posene hylder skinn, en flott sesongtrend. Den eviggrønne fargen erobrer katalogen fra Arlettis-modellen med en lekende stemning, og slutter med den strukturerte bandoliervesken .

Coccinelle messenger skulderveske med klaff og utvendige lommer er bestemt til å bli den nye kultmodellen! Med en urban og boho-chic smak, har den avrundede former som vet hvordan man oppfyller moderne metropolitisk praktisk.

COCCINELLE POCHETTE

Coccinelle clutchvesker har essensielle design og har en palett med naturlige og sofistikerte farger. Arlettis-koblingen er perfekt for et kveldsutseende, mens modellen med klaff og klipslukking matcher med et girly-elegant utseende.

Nytt for sesongen, de morsomme saffiano- posene kommer i superfargerike og friske varianter.

COCCINELLE Ryggsekker

Coccinelle-ryggsekker er tilgjengelig i trykt saffiano eller i et stort utvalg av farger. De ungdommelige modellene er perfekte for et casual-elegant dagtøy.

Videre ble en trykt nylonryggsekk laget for å representere og fullføre stilen til en dynamisk og moderne kvinne.

HVORDAN KJØPE KESINSINELLLE VESKER

De nye Coccinelle-sommeren 2023-2024-posene kan kjøpes på nettstedet www.coccinelle.com, i enkeltmerkebutikkene og butikkene til det italienske merket.

Hva synes du om den nye Coccinelle 2023-2024-kolleksjonen? Hvilken modell har allerede vunnet deg? Gi oss beskjed med en kommentar!

Kategori: