En ny inngang ankommer den velduftende verdenen av motehuset Chloé : den nye feminine duften Love Story, inspirert av den romantiske parisiske atmosfæren og kjærlighetshengelåsene til Pont des Arts.

Den nye Chloé Love Story- duften er en erklæring om femininitet og frihet : med sine friske og sensuelle notater blir den en essens av uforglemmelig forførelse.

FRANSEN

Chloè Love Story ble designet av perfumer Anne Flipo, og har den blendende friskheten av neroli i hodet, gradvis sublimert av sensualiteten til appelsinblomstringen og blomstren av lykke, stephanotis-jasminen . Til slutt forblir de sensuelle luktnotene fra moskus og sedertre på huden, noe som gjør hele duften ren og frisk, men med et forførende hint.

PAKKEN

Ved hengelåsene til den parisiske Pont des Arts blir flasken Chloè Love Story gjort om: pyntet med gyllent metall, fortsetter den å opprettholde den tradisjonelle designen som kjennetegner alle Chloè-dufter med det ikoniske plisserte glasset som essensen av lysfargen kommer ut fra og en nydelig satengbue på siden. Også på emballasjen står de to symbolfargene i denne duften: det rene hvite og det dristige gullet .

Love Story er uttrykk for en fri kvinne, som den franske skuespillerinnen Clémence Poésy i videoklippet skutt av Mélanie Laurent for å feire den nye Chloé-duften: her er det en forhåndsvisning!

Duften av Chloè Love Story er tilgjengelig fra oktober 2023-2024 i de beste parfymeriene til målprisen 58, 00 Euro for 30 ml-versjonen, € 82, 00 for 50 ml-versjonen og € 107, 00 for 75 ml-flasken.

Er du nysgjerrig på den nye Chloe Love Story?

Kategori: