Med opprinnelsen til alle sjarmene og modulære armbåndene er det Dodo juveler , vi oppdager de vakreste forslagene til gaveideer med bilder og prisene på katalogsamlingene.

Det fjærete symbolet på glede er det mest populære blant Dodo-sjarm, som over tid har blitt selskapet med et utall forskjellige dyr i sølv, gull, diamanter og fargede steiner. Det er mange ideer som vi kan finne blant Dodo-juvelene som er ideelle for å si "lykke til", og å si "Jeg elsker deg" med linjen 100% kjærlighet eller for å sende en melding til en venn, datter, søster.

Dodo ble grunnlagt i 1994 og er et varemerke for det milanesiske gullsmedfirmaet Pomellato, fra en idé av Stefano Silvestri som med bare ett gram gull foreslo seg for de nye generasjonene, men som snart gjorde innbrudd i hjertene i alle aldre. Dodo-smykkelinjene er mange og spenner fra de mest klassiske bokstavene og tallene, som går gjennom dusinvis og dusinvis av dyr som forskjellige betydninger er blitt tilskrevet, opp til et veldig bredt spekter av heldige sjarm som gjør dem til de virkelige lederne i denne sektoren.

DODO juveler - brev og tall

Den første ideen som kommer til tankene når du tenker på å gi et anheng eller sette sammen et armbånd er å begynne med navnet på navnet, men med Dodo-sjarmene kan du gjøre mye mer. Ørepynt, armbånd og halskjeder kan være en base for å bygge ekte setninger, for å erklære seg selv eller for å vise sin hengivenhet for noen. Dodo- bokstavene og tallene er i 9 karat rosa gull, og vi finner 2 forskjellige størrelser, fra 0, 9 cm og 0, 6 cm til en pris av 110 og 65 euro.

CHARMS DODO ORO

Det mest klassiske elementet som skiller maison er 18 karat gull dyret, og med hver av dem kan vi uttrykke en tanke. Bien står for eksempel for "pungimi", mens hane betyr "våkner, skjønnhet!", Lammet er i stedet symbolet på sødme og uskyld, mens falk er for de som vil sikte høyere og høyere .

Med kamelen inviterer Dodo deg til å krysse ørkenene og råder deg til ikke å løpe med den søte sneglen. Så er det skilpadden for de som vet hvordan de skal vente, og anda for de som holder på med mye prat, eselen til den sta, krabben for de mer redde og løven for den sanne modige. Hvalen for en stor kjærlighet, taxen for å si "du er fantastisk!" katten for deg som vil bli bortskjemt, slangen 'du frister meg', neshornet 'jeg beskytter deg', svelgen 'tilbake', flodhesten 'et ton av kjærlighet', gekkoen 'varmer meg opp', den lille ugla for hvem elsker natten, ekornet som ønsker 'alt og umiddelbart' reinen som kommuniserer 'for meg er alltid jul'. Hver Dodo sier noe fint !

For hver personlighet og for alle følelser vi ønsker å formidle er det et dedikert Dodo-anheng og hver blir solgt sammen med en svart snor til en pris av 135 Euro. Mange av Dodo-anhengene kan kombineres med øreringer for en koordinert gave og en gave.

DODO juveler - sjømerker

En av Dodo-sjarmslinjene er helt dedikert til den marine verdenen, og vi finner ørder og skapninger av avgrunnen i rosa gull (pris € 95), gult gull (pris € 135) og den mest fargerike emaljerte rose gullversjonen (pris € 135). Delfin, krabbe, sjøhest, stjerne og blekksprut, gir alle glede!

DODO SMYKKER - PORTAFORTUNA

Et must med Dodo-juveler foruten de klassiske dyrene er den heldige sjarmen som selskapet har lansert i mange typer.
Den klassiske firkløveren, det universelle symbolet på hell, vi finner det i klassisk rosegull (pris 180 €), i rosegull med brune diamanter (pris 440 €), i rosegull og tsavorittgrønne steiner (pris 460 €) og i den veldig dyrebare varianten i hvitt gull og diamanter (pris € 1.050).

Lykketallet 13 er perfekt for den overtroiske (pris € 110), men enda mer så forgjeves rosegullhorn (pris 215 €). Kjærlighetsmynten er en av de mest etterspurte Dodo-anhengene i sølv (pris € 125) og rosegull (pris € 380) perfekt på armbånd og øreringer.

Ikke gå glipp av de fargerike marihøna (pris 110 €), de fine formue terningene med diamanter (pris 540 €), fløyta (priser fra 165 €) og hjertets nøkler (priser fra 165 €).


DODO juveler med steiner og diamanter

Mange av Dodo-sjarmene har blitt revidert i et mye mer prestisjefylt utseende med en blanding av fargede diamanter og steiner som gjør anhenget til noe mer. I den svart-hvite linjen er det en fantastisk panda (pris 865 €) mens totalt er flaggermusen, svelgen og pingvinen (pris 615 Euro). Og hvordan kan du motstå dalmatineren som forteller deg "du er en ekte stjerne"?

For de som elsker farger er det Dodo Rainbow- linjen. Rudolittene til den rosa sommerfuglen (pris € 520), de grønne tsavorittene til geko og frosken (pris € 565), safirene og rubinene som brukes til liten fisk og blekksprut (priser fra € 660) er flerfarget og mangefasettert.

Dodo D- kolleksjonen er for deg som elsker den raffinerte stilen med sølv og diamanter . Elegant er alle anhengene pyntet med glitter (priser fra 560 €) som gir en ekstra touch selv til det enkleste armbåndet.

DODO juveler - kjærlighet

En enorm katalog er dedikert til elskere, med 100% kjærlighetssamling som inkluderer ringer, hjerter i alle størrelser og materialer, armbånd og halskjeder for å uttrykke all din kjærlighet. En sølvkjede med en meter hjerter signert Dodo vil være en veldig kjærkommen julegave (pris € 220), samt ringer med hjerter i safir eller syntetisk rubin (pris € 350).

De samme steinene i de 100% kjærlighetsringene kan du også se i øreringene (pris € 350), i sjarmene til armbånd og i halskjeder (pris € 1.180). En ekte kjærlighetserklæring er I love you armbåndet, med Dodo-bokstaver og anheng (pris 350 €), og det vil være umulig å nekte de rosa og sølvgulde hjerter satt med øreringer, anheng og ringer (priser fra 180 €).

DODO BAZAR

Dodo har det gøy å lage juveler som minner oss om et øyeblikk, og i tillegg til sjarm, kan du tenke på komplette ringer og armbånd med en annen linje fra det klassiske eviggrønne merket. Først av alle ringene, som Fedone, i sølv og rosa gull (koster € 255 og € 390), som gir muligheten for å tilpasse graveringen, i stedet for den lovende ringen med "dodo" -gravering (priser € 110 for l 'sølvringer og € 390 i 9 kt rosegull).

Hvis du derimot lurer på disse sjarmene på hvilken type armbånd du kan ta på deg, er det 2 forslag for de som vil endre skaperverket sitt ofte: Hverdagen er laget av små plater av sølv eller rosegull som er nyttige for de som aldri vil fjerne dodoen til hans hjerte, også tilgjengelig i en kjede-versjon av forskjellige lengder (priser fra € 110). Carabiners kan bære 6 sjarm og knytte dem til de 6 krokene vi finner (pris 295 €), mens vi fremdeles vil oppdage mange andre spesielle juveler.

Vil vi ha en suvenir av reisen vår? Her er Souvenir Dodo-armbånd, dedikert til Roma, Milan, London, New York og Paris, sammensatt av brev og anheng som gjorde historien til huset.

Si & no Dodo-øreringene er små og irreverente, i gull gravert med "Ja" på den ene siden og "Nei" på den andre, alternativt Dodo-dodo-armbåndet, designet av en London kunst- og designhøyskole, er en tydelig hyllest til logoen til huset.

Etter å ha minnet oss om Orient Express med en serie små rosa gullvogner som danner en løkke rundt håndleddet med Dodo Express- graveringen, er Ten Ten da armbåndet designet for Dodo Pomellatos første 10 års suksess, og setter sammen anhengene som gjorde historie.

SLIK RENGJØRER DU DODO

En Dodo-juvel må holdes med omhu og heldigvis er rengjøringen ganske enkel. Hvert produkt er ferdig for hånd, ved å bruke 750/1000 eller 375/1000 gull og 925/1000 sølv. Sølv kan oksidere ved kontakt med parfymer, klorkremer eller vann, men oksidasjon er alltid og bare på et overfladisk nivå og påvirker ikke juvelens kvalitet. For å få Dodo til å skinne tilbake, bare rengjør du dem med et spesifikt vaskemiddel for sølv, og pass på ikke å berøre gulldelene.

HVOR Å KJØP

Dodo kan kjøpes i de beste juvelerene og online på Dodo.it nettstedet, hvor du kan kjøpe produktene og praktisk talt lage din egen Dodo juvel. Dodo-produkter er en skikkelig mani, og blant hele katalogen med sjarm og alle de andre forslagene kan man ikke la være å finne den perfekte gaven!
Har du noen gang fått en Dodo i gave? Hvilken ønsker du?

Kategori: