Gabs vårens sommer 2023-2024- vesker har kompakte silhuetter og essensielle design, som er beriket med vitaminfarger, dyretegninger og fotografiske utskrifter av byene der den kreative direktøren Franco Gabbrielli tok bildene.

Klar til å oppdage alle de nye Gabs 2023-2024-posene?

SHOPPING VESKE

Posene til Gabs sommer 2023-2024-kolleksjonen har en trapesformet design, som er beriket med flerfargede motiver og doble rørformede håndtak i kontrast.

Det er imidlertid ingen mangel på transformerbare vesker, det vil si modeller med flere funksjoner som blir til skuldervesker, håndvesker og små vesker. Et eksempel er Trip line-veske med et Piazza Duomo-trykk i PVC og detaljer i matt hamret skinn .

TRANSFORMBAR SHOPPING

I Gabs-katalogen skiller vesker fra våren 2023-2024 ut forskjellige forslag med en flat og tynn design opplivet av fotografiske og abstrakte trykk . Laget av trykt PVC, har alle modeller en skinnunderlag som hjelper til med å beholde formen på vesken, et lite notisblokk og innerlommer .

Et særtrekk ved disse posene er de ikoniske turkise knappene, brukt både som transformasjonsverktøy og som ekte dekorative elementer.

SKULDERPOSE

Skulderveskene til Gabs vesker 2023-2024-kolleksjonen har en geometrisk form eller lommeform og er laget av mykt skinn og PVC.

For å fullføre alle modellene finner vi originale mønstre, pregede stender og avrundede profiler, som i den ene skuldervesken med Ellisse-trykk.

SKULDERPOSE

Tverrkoseposene fra Gabs sommer 2023-2024-kolleksjonen har en rektangulær form og er utstyrt med en tynn, justerbar og avtagbar skulderstropp med hevet søm.

For å detaljere Gabs skulderreim er det fargede utskrifter, glidelåslukker og detaljer med trykt bokstoglogo.

POCHETTE OG BUSTINE

Gabs clutchvesker har en rektangulær form og en kompakt design, som minner om modellene sett i Le Pandorine posekolleksjonen. Mens Gabs- clutchene er preget av et praktisk kort håndtak og avrundede profiler, med utskrifter som spenner fra gatekunst til de karakteristiske hjørnene i forskjellige byer.

Blant nyvinningene er det i stedet poser som du kan briljere på egenhånd eller legge i en pose. Dette lille tilbehøret har en essensiell form fullført av en praktisk glidelåslukking.

SEKKER

Gabs-ryggsekkene er preget av en tynn og flat form, med et håndtak øverst og doble justerbare skulderstropper . Alle forslagene kan forvandles til foldbare nylon- handleposer, med skinnhåndtak og bomullsfôr.

For å fullføre utformingen av dette tilbehøret, er det fargede trykk, åpne lommer og glidelåser i metall .

HVORDAN KJØPE GABSVESKER

Du kan kjøpe samlingen av vesker signert av Gabs våren sommeren 2023-2024 i alle singelmerkebutikkene eller online på den offisielle nettsiden www.gabs.it.

Hva synes du om den nye kolleksjonen Gabs vesker våren 2023-2024? Liker du konvertible Gabs-vesker? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: