Nabla Skin Glazing-belysningsmidler er klare til å gjøre oss forelsket takket være deres ultra lyse tekstur! Gjennomgangen, med bilder, fargeprøver, meninger og råd etter testen!

NABLA ILLUMINANTI HUDGLAZING

Nok en gang kjørte det 100% veganske og grusomhetsfrie italienske merket Nabla Cosmetics nettet sprøtt med det siste tilskuddet: Skin Glazing-belysningsmidlene! De nye Nabla-lightere er designet for å bli mye brukt i ansiktet og på kroppen og lover enestående ytelse .

Nabla Skin Glazing-lightere er designet for å gi maksimal pigmentering, og har en ultralett og veldig tynn kompakt struktur, beriket med intenst reflekterende partikler for en speillignende glans for øyet.

Resultatet på huden er flerdimensjonalt og glødende, perfekt for å gi en strålende og diffus utstråling til hele ansiktet.

Vil de holde alle løftene? La oss oppdage detaljert linjen til Nabla Skin Glazing-belysningsstoffer, med bilder og råd om bruk!

ULYSENDE NABLA-FARGE HUDGLAZING

Nabla-illuminantene i Skin Glazing-kolleksjonen er seks og nyansene, alle med en satinmetallfinish, er designet for å tilpasse seg enhver fargetone. Dette er fargene som er foreslått:

  • Ozon, elfenbenfarge, nøytral undertone;

  • Privilegie, kobber fanget fra duokrome refleksjoner;

  • Amnèsia, gyllen champagnefarge;

  • Sannhet, romantisk fersken rose;

  • Lucent Jungle, rent gull med en varm undertone;

  • Bare voksne, rubinrød.

ULYSENDE SWATCHES HUD GLAZING NABLA

Vi viser deg de offisielle og levende fargeprøvene til Nabla Skin Glazing-lighter .

NABLA HUD GLAZING BØSTER

Skin Glazing Nabla sminkekolleksjon inkluderer også tre nye ansiktsbørster ! De nye sminkebørstene Nabla er designet og produsert for påføring av pulverprodukter, og hjelper oss å skape effekter og lyseffekter i ansiktet fra ekte makeupartister .

Nabla Skin Glazing-børster, alle laget av syntetisk fiber, er:

  • Bonne Mine, børste egnet for alle ansiktspulver, for en bred og lett påføring av rødme og jord;

  • Cheek Shaper, med sin spisse form, er spesifikk for konturering og definering av volumene i ansiktet, takket være den doble funksjonen påføring og skyggelegging;

  • Markøren er tynn, men samtidig voluminøs og myk, perfekt for påføring av pulver i bestemte områder i ansiktet. Takket være dens tåreform, hjelper det å modulere intensiteten til produktet.

OPP BAG CANDY HOLO

For å holde de uatskillelige illuminantene og børstene i Makeup-kolleksjonen Nabla Skin Glazing i nærheten, er her den super trendy Candy Holo- koblingen, takket være fargen og holografiske refleksjoner !

ILLUMINERENDE MENINGER NABLA HUD GLAZING

De nye Nabla-illuminantene har en silkeaktig, modulær og lett blandbar struktur, som fester seg perfekt til huden.

De lyseste fargene er perfekte å bruke som et lyspunkt på kinnbenene og cupidens bue, for en naturlig eller ekstra glødende effekt, med utmerket holdbarhet gjennom dagen. Mørkere nyanser er spesielt indikert for medium til middels mørke hudfarger. Jeg anbefaler deg å prøve dem også som øyenskygger : de er perfekt festet til øyelokket, uten å falme om dagen, og utbyttet er utmerket allerede i første passering.

De tre børstene har et veldig sterkt håndtak som er behagelig å håndtere: bustene er myke og blander de pulveriserte produktene godt.

VIDEO LINE HUD GLAZING NABLA

Nabla presenterer Skin Glazing-sminkelinjen med denne offisielle videoen.

HVORDAN KJØP NABLA HUD GLAZING PRODUKTER OG PRISER

Nabla Skin Glazing-linjen kan kjøpes på det offisielle nettstedet til merket siden 16. oktober . Disse produktprisene:

  • opplyser € 22 ;
  • børster fra € 11, 50 til € 13, 50 ;
  • Candy Holo sminkeveske 12, 90 € .

Liker du disse nye Nabla-illuminantene? Vil du kjøpe dem? Gi oss beskjed om din mening i kommentarene!

Kategori: