Den nye solbrillekolleksjonen fra Chanel er full av modeller med en attraktiv design, designet for å bli lagt merke til eller for å skjule, og skaper et mysteriumsslør bak de store mørke linsene. La oss finne ut av dem alle!

SUNGLASSES 2023-2024, RUNWAY LINE

Helg ute av stranden eller en avtale importert til byen? Med Runway- linjeglassene vil det alltid være som å parade på catwalken.

Linjen inkluderer elegante kattøyemodeller med tykke acetatrammer, eller Chanel-sommerfuglfritt glass med metallstempler, neseputer og firkantede linser. En bred fargepalett er tilgjengelig for å ha det rette tilbehøret for hvert utseende, med røkt eller speillinser etter smak. Det er også dekorasjoner med rhinestones, glitter, blomster, perler, bue, kjede.

DIVA SUNGLASSES

De brede acetatrammer av Coco Chanel-briller er laget for å skape en aura av mystikk verdig en ekte diva. De er firkantede, med kattøyne, sommerfugl, runde eller firkantede former. Disse modellene er tilgjengelige i forskjellige farger, vi har Chanel-briller i sort eller skilpadde, grønn eller kaki farge.

Ikke gå glipp av de lettere modellene uten felger, med fargede linser og tynne metallpinner, ideell for de med små ansikter.

VINTAGE GLASSES, BIJOU LINE

Sa du smykker ? Det er Chanel Bijou solbriller!

Modellene i denne linjen med en vintage smak har templer dekorert med metallblomstinnsatser som gir den en unik og litt barokk luft. Polariserte linser gir maksimal komfort og beskyttelse mot skadelig sollys.

MATELASSE GLASSER

Det ikoniske matelassé-motivet fra det parisiske motehuset dekorerer linsene og templene til glassene i den nye 2023-2024-kolleksjonen.

Linsen til maskemodellene i den originale burgunderfargen presenterer designet på hele konturen, mens de andre modellene har staver dekorert i forskjellige materialer: fra skinn, til gummi, til og med denim.

MODELLER MED PEARLER

I den raffinerte linjen med Chanel-solbriller slutter perlene seg til hengslet for å skape unike modeller, preget av en ufravikelig detalj, symbol på merket.

Acetatrammer av solbriller med perle er fine og lineære, tilgjengelige i en bred palett med farger som spenner fra svart, grønn, blå til fiolett.

GLASSER MED KJEDESANGE

Den siste linjen i den nye Chanel brillekolleksjonen er viet kjeden, et element som er til stede i kleslinjene og også brukt til vesker og sko.

Auksjonene til de nye modellene på denne linjen er dekorert i metall med eller uten lærinnsatser. Rammene er tilgjengelige i forskjellige former, alt fra de mest maskuline og kvadratiske designene til de mest delikate og feminine. I katalogen er det også Chanel-speilglass, som har speilobjektivet.

HVORDAN KJØPE CHANEL SUNGLASSES

Brillelinjen er til salgs i Chanel-butikker og i merkets optiske distributører.

Hvordan ser de nye Chanel-solbrillene ut? La oss få vite hva din favorittmodell er!

DU KAN OGSÅ LIKE:

  • Hele den nye samlingen Chanel vesker, det er noen vakre modeller!
  • Chanel moteshow, motekolleksjonen for neste vinter.
  • Chanel belter, alle modeller.

Kategori: