De nye Orly våren 2023-2024-emaljen er pyntet med delikate og sofistikerte nyanser, som gir glede og optimisme. Vi presenterer Radical Optimist-kolleksjonen!

ORLY SMALTI SPRING 2023-2024

Fra den blå himmelen til korallrød, fra syrin til ferskenfargen: den nye kolleksjonen av Orly Spring 2023-2024-emaljer er kledd i strålende nyanser. I Radical Optimism-linjen kommer sommerens lyse nyanser sammen med den romantiske glam-stilen til Orly, for å gjøre fantasi og fantasi til dekorasjon av negler og vekke den naturlige optimismen som er gjemt i hver enkelt av oss.

FORMULERING OG ANVENDELSE

Orly emaljer er kjent for sine 12 gratis formuleringer uten skadelige stoffer. For eksempel inneholder de ikke DBP, toluen, formaldehyd, kamfer og parabener. De er også fri for alle ingredienser som er avledet av dyr, og derfor er veganske og grusomhetsfrie .

Når det gjelder påføringen, tillater det patenterte antiskli-lokket og børsten600 børster maksimal presisjon når det gjelder påføring av produktet, med jevn og rask dekning.

SAMLING SMALTI ORLY RADICAL OPTIMISM

Linjen til Orly Spring 2023-2024 emaljer inneholder 6 delikate og spennende nyanser, som er tilgjengelige både i den profesjonelle versjonen og i GelFX semipermanent polish. La oss se dem på nært hold!

  • Coming Up Roses, dawn pink med en varm undertone;

  • Alt er fersken, delikat fersken rose;

  • Halvfullt glass, himmelblått med en skinnende finish;

  • Lovella, naken iriserende pulver;

  • Positiv korall-ation, intens korallerød;

  • Spirit Junkie, syrin med en skinnende finish.

HVORDAN KJØPE ORLY SPRING 2023-2024 SMALTI COLLECTION

Der hvor å kjøpe Orly neglelakk? Orly Spring 2023-2024-kolleksjonen er allerede tilgjengelig på Orly Vip Centers i hele Italia og i den offisielle nettbutikken. De enkelte emaljene selges til en anbefalt pris på 19 euro .

Hva synes du om disse pastellfargene? Liker du den nye Orly-kolleksjonen? La oss få vite hva din favorittfarge er!

Kategori: