Lepper er det første menn ser på i en kvinnes ansikt. Dessverre er de imidlertid mange ganger tørre, tynne eller har fine linjer .

En ikke-invasiv løsning på disse problemene er Lip Fillers : de inkluderer påføring av stoffer som trenger inn i hudvevet for å gjenopprette tap av volum eller øke det eksisterende volumet og fylle de overfladiske mikro-rynkene på leppene.

En grunnleggende komponent i disse fyllstoffene er absolutt hyaluronsyren som påføres huden, gjenoppretter det rette fuktighetsnivået, fysiologisk bremser fordampningsprosessen og påvirker de mekaniske egenskapene til keratin som blir mer fleksibelt og elastisk.

Hyaluronic Lip Treatment er født fra unionen av diego- merkevaren fra det profesjonelle håndflaten og RVB SKINLAB : et to-trinns påfyllingsprogram som kombinerer kombinasjonen av to produkter, Volume Lip Filler og Volume Lip Gloss, for en fyllende og voluminerende effekt .

VOLUM LIP FILLER
Diego dalla palma Volume Lip Filler er en svært spesifikk behandling med en målrettet handling, designet for å bokstavelig talt fylle furen med rynker og mikro-rynker i leppene og leppekonturen: det skaper en silisium og gummiert effekt som umiddelbart gir en følelse av fylling og glatthet .


VOLUM LIP GLOSS
Diego dalla palma Volume Lip Gloss er derimot en farget glans som kombinerer en ekte volumiserende effekt med en fuktighetsgivende og fyllende handling : leppene er fyldigere med en handling som er synlig over tid. Den er tilgjengelig i 4 praktfulle farger:

SPESIFIKASJONER AV BEHANDLINGEN
Hyaluronic Lip Treatment er en svært spesifikk behandling med en målrettet handling: den er beriket med mikrosfærer av hyaluronsyre som er lokalisert på nivå med rynker og fine linjer i leppene og som trenger raskt, "svulmer" gradvis og fanger opp vannet som naturlig fordamper fra overflaten. av huden. Rynkene er så glatte og leppene glatte, turgide, volumerte og perfekt fuktige . Hyaluronic leppebehandling er også beriket med stabilisert C-vitamin : den har en antioksidantfunksjon, stimulerer produksjonen av kollagen og elastin og beskytter huden mot ytre aggresjoner (frie radikaler).

HVORDAN DU BRUKER
Hvordan bruker leppefyller og glans? For å dra full nytte av potensialet deres, anbefales de to produktene fra Hyaluronic Lip Treatment å bruke Volume Lip Filler morgen og kveld som base og bruke Volume Lip Gloss over flere ganger i løpet av dagen, men unngå å bruke det før du legger deg.

RESULTATER
Testene som ble utført avdekket:
- etter 15 minutter fra påføring av glansen: + 24, 4% av volumet på leppene med en plumping-effekt som forblir perfekt synlig opptil 4 timer fra første påføring;
- etter 10 timer fra påføring av glansen: + 24, 4% leppehydratering, noe som gir en følelse av komfort og total mykhet selv på de tørreste leppene.

Diego profesjonelle palm og RVB SKINLAB Hyaluronic Lip Treatment er tilgjengelig i de beste parfymeriene i Italia. For mer informasjon, besøk den offisielle hjemmesiden og Facebook-siden til merkevaren.

Hva tenker du om leppefyllere og spesielt denne innovative behandlingen? Gi oss beskjed om dine meninger!

Kategori: