Den nye Lush Valentine's Day 2023-2024-kolleksjonen spiller ned og ironiserer dagen som mest ventet av elskere med så mange sensuelle, morsomme og, selvfølgelig, nakne produkter!

LUSH SAN VALENTINO 2023-2024 SAMLING

Lush, et etisk merke med fersk og håndlaget kosmetikk, fokuserer på irreverent kosmetikk til Valentinsdag 2023-2024, og gjør narr av doble betydninger og konvensjoner for å feire kjærligheten til par og miljø.

Samlingen av muntre, velduftende og emballasjefrie produkter gir det beste for denne anledningen og involverer de forskjellige sansene med former, dufter og kombinasjoner som feirer kjærlighet i alle dens former : fra de søteste til de mest lidenskapelige.

La oss oppdage de nye Lush Valentine 2023-2024-produktene!

AUBERGINE BATH BOMB (€ 4, 95 PRIS)

Aubergine er en sensuell og irreverent badebombe som smelter i en fruktig og beroligende blanding og eksploderer i grønne og blå skum i glitrende øyeblikk med en smak av tonka og tropisk verbena. For en valentinsdag som blinker av ironi og får sansene til å snakke !

PEACHY BOMB (PRIS € 4, 95)

For å åpne hjertet ditt for din kjære, slår ingenting et sakte, glitrende bad med et snev av forførelse. Formert med grapefruktjuice og fersk fersken, renser og frisker Peachy-badebomben forsiktig ut, og etterlater duftende penselstrøk med rosa nyanser i vannet.

SIX BATH SPUMANTE (7, 25 € KOSTNAD)

En vågal spumante fra badekar som sjarmerer med en dose mykt skum og et fargespill fra den krydret duften av nellik og blomster ylang ylang . Den er tilgjengelig i to farger, for å leke med din kjære og oppdage gleden ved noen tall sammen!

THE STOR DEAL MASSAGE OIL (PRIS € 9, 50)

Etter å ha fjernet klærne, smelter kakao og sheasmør på huden mens natten blir varm: Massasjeoljen Big Deal slår på sansene med krydret nellik feddolje og får atmosfæren til å glitre med den brasilianske oransje. Den er laget med fuktighetsgivende bananmasse og essensiell olje av ylang ylang.

ÅPNE DIN HJERTE SPARKLING VIN (PRIS € 6, 95)

Nøkkelen til å komme til hjertet av din kjære, helt inspirert av videoen til Madonnas sang! En musserende vin med en varm og krydret duft av sandeltre og kardemomme som erobrer sansene: Synet, med gyldne paljetter på overhuden, luktesansen, med lukten av murumuru og kakaosmør, og berøring, og etterlater huden myk og hydrert.

BALSAM SCRUB LOVE ISLAND (KOSTNAD € 3, 95)

Massiv skurebalsam for å forberede huden på veldig nærme møter . Med sand, havsalt og sukker gir det en intens peeling og etterlater huden fløyelsaktig og kjærtegnet. Antydningen til eple, kombinert med den forførende absolutte essensen av jasmin, omslutter kroppen i en veldig velduftende omfavnelse.

EVE'S CHERRY LIPS SCRUB (KOSTNAD € 8, 95)

Den søt forbudte smaken av kirsebær kjærtegner leppene, mens smørene av jojoba og shea gjør dem myke og fuktige. De essensielle oljene fra bucco og mandel pakkes forsiktig inn, og kalket gir hvert kyss en voldsom glitrende lapp .

ADAMS APPLE TROWEL WARMER (€ 5, 75 PRIS)

Et solid munnvann i selvbevarende nettbrett for forfriskende og delikate kyss . Eple og grønn mynte møter kalk og sitron i en fruktig blanding som gir glede i munnen. Livskvaliteten til sitrusfruktene og intensiteten av mentol gir en ny oppmerksomhet av friskhet til kyssene i midten av februar.

ELSKER TOKEN BUBBLE SPARKLING VIN (PRIS € 6, 95)

Blant de mange måtene å vise din kjærlighet er det også et gyldent og velduftende symbol ! Denne musserende vinen varmer dagen og omslutter sansene . Den krydret noten av ingefær legges til duften av furu og nellik, som forblir lang på huden for å lyse selv de kaldeste vinterkveldene.

SOLID BALSAM FOR DEN AMERIKANSKE DRØMMEN KROPP (KOSTNAD € 14, 95)

I American Dream solid balsam møter den fuktighetsgivende og mykgjørende kraften til sheasmør og mandelolje friske jordbær og appelsinmasse. Massert på huden i dusjen gir det en utrolig mykhet til den søte og uimotståelige duften av vanilje . I en bar og emballasjefri versjon, til en Valentinsdag uten slør og miljøbevisste.

AMERICAN DREAM SOLID SHOWER GEL (PRIS € 13, 95)

En søt og bunnsolid dusjgel for vågale parspill i dusjkassen! Den søte duftende blandingen av vanilje og benzoin varmer atmosfæren og smelter sammen i jordbær og appelsinjuice. Emballasjefri og irreverent naken, det beskytter miljøet og reduserer avfall.

AVOCADO WASH SOLID SHOWER GEL (€ 13, 95)

Massiv dusjgel rik på oljer og smørbrød som mykgjør huden, kombinerer avokado med lysende bergamott, forfriskende tropisk verbena og myk omfavnelse av olibanum. En delikat kos å prøve og dele under vannet. Strengt naken!

BATH BATH LOVE BOAT (PRIS € 5, 95)

For å seile mot et hav som lukter søt appelsin og siciliansk sitron og nyte et avslappende cruise til fristelsesøya . Nye eller etablerte forhold vil vises i et annet lys og med de tusen nyansene av denne veldig livlige badebomben.

DATO FOR UTGANG OG HVOR DU SKAL FINNE LUSH SAN VALENTINO 2023-2024-SAMLING

Lush Valentine's Day 2023-2024-kolleksjonen er allerede til salgs i butikker og på den offisielle Lush-nettsiden. Peachy- badebomben er utelukkende tilgjengelig i Naked Shop of Milan, via Torino.

Hva synes du om denne samlingen? Hvilket produkt vil du prøve? Gi oss beskjed om din mening i kommentarene.

Kategori: