Å bekjempe hudskader er ikke en enkel oppgave, heldigvis finnes det spesifikke behandlinger som kan hjelpe mye, gjøre flekkene tydeligere og redusere misfarging av hud. Estée Lauder Enlight er den nye linjen til det amerikanske kosmetikkfirmaet, spesielt designet for å bekjempe flekker og aldringstegn.

Jeg hadde gleden av å oppdage disse produktene i forhåndsvisning under en fantastisk Estée Lauder skjønnhetsopplevelse på Sephora de siste ukene. De er produkter som etter min mening fortjener stor oppmerksomhet fordi de har en unik formulering med innovative ingredienser som fungerer rett i dybden for å motvirke flekker, så jeg bestemte meg for å presentere dem for deg i detalj.

Estée Lauder Enlight- serien inkluderer et serum, en fuktighetskrem og også den første EE-kremen.

ESTEE LAUDER ULIKKER KORREKTIVT SERUM ANTI-STAINS (pris 30 ml, 89, 74 euro, 50 ml, 120, 50 euro)

Dette ansiktsserumet har en dobbel virkning: i løpet av dagen hjelper det å bryte syklusen med daglige aggressjoner og irritasjoner ved opprinnelsen til hyperpigmentering og hudflekker, og styrker også hudbeskyttelsen mot skader som kan indusere utseendet til flekker i fremtiden.

Om natten derimot, fukter og lindrer dette produktet huden, med sikte på å drastisk redusere tilstedeværelsen av mørke flekker, solflekker, ufullkommenheter og rødhet.

Hva er resultatet etter bare 2 ukers påføring, i henhold til testene utført av kosmetikkfirmaet? Huden utstråler en naturlig prakt som forbedrer vitalitet, utstråling og synlig mer ensartet hudfarge.

ESTEE LAUDER ULIKKER BETYDNING KORREKTIV CREAM (pris 50 ml, 95, 79 euro)

Også denne fuktighetskremen, hvis bruk anbefales etter påføring av serum på samme linje, brukes både om kvelden og om morgenen: den hjelper til å avbryte irritasjonssyklusen ved opprinnelsen til flekker og hyperpigmenteringer, og opprettholder også en optimal hudhydrolipidbalanse takket være en blanding av antioksidanter og anti-irritanter.

I følge produsenten tilfører denne kremen fuktighet og lettelse, og hjelper også med å foredle hudens tekstur, noe som gjør hudfargen mer homogen og strålende.

EE CREAM ESTEE LAUDER (pris 30 ml, 41, 85 euro)

Estée Lauder EE Cream er tilgjengelig i tre farger som matcher hudfargen. Det er det eneste produktet i sitt slag i verden. Det er faktisk en korrigerende og opplysende krem ​​med SPF30, spesielt designet for å skape en perfekt, lysende og ensartet farge øyeblikkelig, og bekjempe hudskader.

Dette produktet har en lett og impalpable struktur, og som de andre produktene i serien favoriserer det korrigering av mørke flekker, solflekker, ufullkommenheter og rødhet.

Estee Lauder auder anbefaler å bruke EE Cream om morgenen, som den siste gesten i hudens lysstyrkeprogram, enten alene eller før du bruker fundamentet.

ESTEE LAUDER FACE MASK REVITALIZING SUPREME (pris 75 ml, 79 euro)

Utstyrt med alle de "smarte" teknologiene til den berømte Revitalizing Supreme ansiktskremen, er denne nye Estée Lauder-masken utviklet for å gi lysstyrke og kompakthet til huden takket være fuktighetsgivende og nærende midler som stimulerer huden i dybden.

I følge kosmetikkselskapet tilfører det energigivende komplekset til denne ansiktsmasken huden energi, noe som gjør den mer motstandsdyktig mot å gi lettelse for kjedelig og sliten hud. Takket være Intuigen Technology aktiveres dessuten hudens anti-aldringsfunksjoner, for en mer hydrert og lysende hud.

Hvordan brukes Estée Lauder Revitalizing Supreme? Tre ganger i uken, spredt sjenerøst på ansiktet og nakken, unngå øyeområdet, la deretter stå på i 5 minutter og fjerne overflødig ved hjelp av et vev eller en bomullspute.

For en smart bruk av dette produktet er det også mulig å lage blitzapplikasjoner i dusjen, eller blande Revitalizing Supreme Energizing Mask med Double Wear eller Perfectionist-fundamentet av samme merke, og deretter påføre ansiktet med grunnpenselen.

HVOR Å KJØP

Alle Estée Lauder-produkter er tilgjengelige for kjøp i de beste parfymerier, så vel som på den offisielle Estée Lauder-nettsiden.

Hvis disse Estée Lauder hudpleieproduktene intriger deg, ikke gå glipp av vår gjennomgang av Estée Laudeer Pure Color Envy øyenskygge-palett: en uunnværlig sesongmessig nødvendighet for å skape magnetisk øyeutseende!

Hva med Estée Lauder Enlight? Finner du at det kan hjelpe deg med å beseire ansiktsskader og misfarging? Gi oss beskjed med en kommentar!