Bruker du disketter for å fjerne sminke? Vel, det er disketter og disketter: hvis du har prøvd forskjellige typer av dem, vil du ha lagt merke til at de ikke alle er like.

Cotoneve-sminkefjerner er undersøkt for å tilfredsstille alle hudens forskjellige behov, og det er derfor de tilbys i fire versjoner, med en antioksidant, regenererende, antibakteriell og beroligende effekt .

De eksklusive Cotoneve 2in1 sminkeputene, på den ene siden renser huden og fjerner sminke, på den andre siden tar de vare på ansiktet og frigjør fordelaktige aktive ingredienser.

Hemmeligheten ligger i den helt nye Cotton Enrichment System- teknologien, takket være hvilke virkestoffene som er til stede på den ene siden av disken, når de er fuktet med vaskemiddelkrem eller vann, frigjøres forsiktig på ansiktshuden.

De er også 100% ren bomull og behagelig duftende. Den fargede siden (rosa, blå, gul eller grønn avhengig av type) vil være lysere etter bruk, noe som gjenspeiler frigivelsen av de aktive ingrediensene.

De fire fargerike variantene av Cotoneve-sminkefjerner er:

Cotoneve 2in1 sminkefjerner med Rosa canina antioksidant effekt, spesielt egnet også for moden hud. De hjelper til med å forhindre dannelse av rynker, faktisk har hunderosen antioksidantegenskaper.

Cotoneve 2in1 sminkefjerner med Regenerating Effect Blue Algae, ideell for normal hud. De beskytter huden og forhindrer dannelse av pletter.

Cotoneve 2in1 sminkefjerner med antibakteriell effekt propolis, perfekt for veldig ung og uren hud. De hjelper til med å lindre akne betennelser, og ved å begrense tilstedeværelsen av bakterier, hjelper det med å forhindre utbruddet av pletter og kviser, og gjenopprette den fysiologiske balansen i huden.

Cotoneve 2in1 sminkefjerner med beroligende effekt aloe vera, også egnet for tørr og sensitiv hud. De har en mykgjørende og beroligende effekt på huden takket være Aloe vera ekstrakt rik på vitamin B1 og E.

Bedre å ikke ta til takke med de klassiske diskettene, kanskje av lav kvalitet, som kan irritere eller skape hudproblemer, tror du ikke? Med Cotoneve blir det daglige ritualet for kroppspleie til en søt kos av naturlighet og mykhet.

Hvis du vil prøve dem, kan du finne dem for salg i mange supermarkeder og detaljhandlere i hele Italia. For mer informasjon, besøk Cotoneve-nettstedet .

Kategori: