Herrenes høstvinter 2023-2024 Hogan- sko er uttrykk for en gatestil, moderne og storby. Skoene er pyntet med hevede sømmer, fargede innlegg og en kontrastmonogramlogo. Elementer som gir et elegant preg til selv de mest sportslige og uformelle modellene .

La oss finne ut alle de nyankomne i Hogan-sko-katalogen!

ANKELSTOFFER OG STØVLER

2023-2024 Hogan herresko-kolleksjonen åpnes med linjen dedikert til støvler og støvler . Modeller designet for den dynamiske mannen og preget av en minne skuminnersåle, som garanterer en behagelig og ergonomisk passform .

Katalogen inneholder klassiske sko, som gjenspeiler stilen til Chelsea Boots . Der skinnoverdelen, svalsterten i engelsk stil og dykkeinnsatsene gir karakter og eleganse.

Hogan-støvlene har en sporty stil, i likhet med Hiking-modellen med en semsket overdel, en slitebane av gummisåle og lærdetaljer . Mer tradisjonelle er Hogan Interactive menn. Modellen er beriket med saueskinnprofiler, synlige fargede sømmer og metallinspirerte eyeletter for trekking .

STRINGATE OG POLACCHINI

Snøreskoene og ankelstøvlene til den nye Hogan herre-høst 2023-2024-kolleksjonen har en sofistikert, men funksjonell lokk. De elegante skoene, med essensielle linjer og minimal stil, er perfekte for forretningsmannen .

Spesialiteten til Hogan-snørene er gitt av den øvre i skinn eller semsket skinn, med hevede sømmer og svettehalesømmer. Derbysko der det personlige prikken er gitt av den pregede logoen og minneskumsålen .

Ankelstøvelmodellen kan også skryte av en ren og essensiell design detaljert av den trykte sålen. Materialene spenner fra semsket skinn med en logo gravert på tungen til variantene i hamret skinn med lisser og en gummisåle.

SNEAKERS

Gatesjelen til kolleksjonen kommer best til uttrykk med Hogan-menns joggesko . Her finner vi alle de mest karakteristiske detaljene som relieffsøm, monogramlogo, semsket skinn eller lærinnlegg .

De klassiske joggeskoene, med tone-til-tone såler, er beriket med fargede detaljer og kontrastbokstaven logo . Det er ingen mangel på forslag i semsket skinn med en vintage stemning ferdig med sporty elementer i teknisk stoff som vi også finner i Running-modellene .

Hogan herre-vinterkolleksjon for menn fullfører de uunngåelige interaktive joggeskoene . Historisk fottøy som merket har tolket på nytt og gir en grisete og avantgarde vri . Den spesielle og raffinerte designen er gitt av maxi 5 cm hevet såle og borrelåsdetaljer på snørene. Mens den øvre i skinn med semsket skinn og innlegg i teknisk tekstur gir bevegelse og energi .

HVORDAN KJØP HOGAN MAN SKO

Du kan kjøpe Hogan-kolleksjonen 2023-2024 herresko i butikker med én merke og hos alle forhandlere av merket så vel som på nettbutikken www.hogan.com.

Hva synes du om Hogan sko-kolleksjonen for menn høst vinter 2023-2024? Hvilken modell vil du kjøpe til partneren din? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: