Brede linjer og flytende stoffer, fra cady til sateng, opp til tyll og georgette preger Marella 2023-2024- seremonikjolene. Lange ankelforslag alternerer med midi og korte kjoler, beriket med flounces, ruffles, utskårne åpninger og flerfargede trykk.

Er du klar til å forhåndsvise alle de nye formelle kjolene til Marella vår sommer 2023-2024?

KORTE KJOLER OG MIDI

Myk og lett blusset design kjennetegner kolleksjonen for korte seremonier for Marella. De lette tekstilene, som georgette, cady og tyll, glir mykt langs silhuetten, og fremmes av flerfargede blomstermønstre og iriserende paljetter .

Ikke desto mindre er det semi-stick-on forslag med et kutt i midjen og et belte koordinert med en bue, eller ermeløse kjoler med en passform linje og en bluss med en ramme for å skissere midjen.

LANGE KJOLER

Den lange cocktailkjolen fra Marella er perfekt for deg som vil forbløffe, fordi den inkluderer flytende kjoler i crêpe de chine, blandet silke og georgette. For å pynte på alle forslagene finner vi kontrasterende polka dot- motiv, blomster- eller fargeblokk og plisserte utskrifter.

Videre forsterker og fullfører design runde utringninger, åpninger på skuldrene, tårnhull og vingemuffer med doble ruffles .

KJOLER TIL KJEMPEFERI

Marella 2023-2024 formelle kjoler for kvelden har en lang rekke på anklene, i likhet med forslagene fra Elisabetta Franchi formelle kjolekolleksjon. Alle kjolene er beriket med plisserte utførelser, skulderløse korsetter, lommebokskjørt med spalter foran og en-skulderhette .

Imidlertid skiller den stripete lurex- kjolen med crossover-utringning ut blant nyhetene, og midikjolen i brodert tyll med innerfor og krøll på sidene for å gi bevegelse.

ELEGANT SUITS

De elegante Marella- kjeledressene har en bred silhuett på bena, og minner om de som allerede er sett i Max Mara formelle slitekatalog. Halskantene er derimot V-formet eller amerikansk som i modellen som er kuttet i midjen, med kontrasterende blomster og plisserte bukser .

I tillegg finner vi også blant de seremonielle jumpsuits- modellene med rette ben og falske blonder tank-topper, eller beskjærte forslag beriket med sash i tone, to-tone stripete sjal og lange puffhylser .

HVORDAN KJØP KJOLER FRA CEREMONY MARELLA

Marella 2023-2024 formelle slitekolleksjon er tilgjengelig i de mange butikkene rundt i Italia, fra nord til sør, men du kan også kjøpe dem fra online shopping www.marella.it. Vi minner om at merket også selger vesker og sko for å matche de vakre Marella-klærne.

Hva synes du om den nye Marella 2023-2024 seremonikjolekolleksjonen? Hvilken modell likte du mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

MISS IKKE ANDRE MASSE NYHETER:

  • Imperial 2023-2024-formelle slitekolleksjon.
  • Nadine 2023-2024-seremonien for kjoler for kjoler: Hele samlingen.
  • Nicole 2023-2024-seremonien kler seg ny.

Kategori: