De kombinerer komfort, fuktighet og farge med de helt nye Hint av farge leppeoljer: flytende leppepomader fra MAC Cosmetics formulert med en dyrebar blanding av edle oljer .

La oss oppdage dem sammen i forhåndsvisning!

BALSAMI OLJE LIP MAC KOSMETIKK

Den nye MAC Hint Of Color Lip Oils oljebaserte leppepomader lover å fukte dypt og gi næring til leppene, og beskytte dem mot oksidativt stress og atmosfæriske midler, og kombinerer en lys og strålende farge med behandlingen.

Formulert med en blanding av svært næringsrike og beskyttende edle oljer, har de en bemerkelsesverdig konsentrasjon av reflekterende pigmenter som gir lysstyrke og flerdimensjonalitet til sminke.

Allsidig og funksjonell, de nye leppebalsamene basert på MAC-oljer er designet for deg som foretrekker et rent sminke, men likevel ikke gir opp fargen og er trendy.

MAC Hint Of Color Lip Oils balsam hjelper med å berolige og fukte, og tilbyr dermed alle nøkkelfunksjonene i en beskyttende leppebehandling, tilgjengelig i 4 svært polerte, begrensede utgaver.

LIP BALM MAC-FARGE

MAC presenterer sin nye Hint Of Color Lip Oils i 4 eksklusive modevisninger i begrenset utgave.

Lette og flytende, MAC-leppeoljer tilbyr en lys farge og en elegant ren finish perfekt å kombinere med en mer intens og avgjørende kontrastfarge øyesminke.

Mens de fungerer som en lipgloss, tilbyr de en mindre fyldig og veldig frisk tekstur, ikke kleber og gir leppene en delikat, men livlig og allsidig farge .

Her er alle nyanser tilgjengelig fra merkevaren:

  • Candy Drop: lys lilla drue;
  • Dool To Diva: intens rosa bubblegum;
  • La La Love You: intens kremet magenta;
  • Pale Princess: delikat sitrongul.

HVORDAN KJØP MACSAMS MAC LIPPER OG PRIS

Den splitter nye MAC Cosmetics Hint Of Color Lip Oils leppepomader kan kjøpes i Italia fra 15. mars 2023-2024 til en pris av 14, 50 euro hver.

Du kan kjøpe dem i noen MAC Cosmetics-butikker og til og med online på det offisielle MAC-nettstedet.

Hva synes du om disse originale leppefuktere? Gi oss beskjed om din mening gjennom kommentarene!

Kategori: