Vi presenterer de tre må-ha-produktene som aldri skal mangle i hver manns skjønnhetsrutine. Fordi vi alle vet at nå drømmer til og med maskotene om en fløyelsskinn!

L'OREAL MAN SCRUB, RENGJØRING AV GEL OG Fuktighetsgivende krem

Ufullkommenheter som kviser, store porer og hudormer er et veldig vanlig problem blant mannlige skinn på grunn av økt talgproduksjon. Dette er grunnen til at det er viktig å ta vare på huden med spesifikke produkter som kombinerer rensing og fuktighet .

Den nye linjen L'Oreal Men Expert, med svart og minimal pakke, er sammensatt av 3 grunnleggende produkter for den daglige skjønnhetsrutinen: eksfolierende kratt, rensegel og fuktighetsgivende krem, beriket med svart vegetabilsk trekull og salisylsyre . La oss oppdage de nye anti-ufullkommenhet produktene for menn L'Oreal!

EXFOLIATING SCRUB ANTI SVART POINTS (PRIS € 5, 99)

Formelen beriket med svart vegetabilsk trekull og mikrogranuler hjelper til med å frigjøre huden fra urenheter og døde celler, takket være en eksfolierende, men samtidig delikat virkning. Konsistensen er gel og effekten er frisk og lett på huden.

L'Oreal anbefaler daglig bruk på fuktig hud og skylling med varmt vann, og insisterer spesielt på den beryktede T-sonen: panne, nese og hake.

GJELD mot anti-ufullkommenhet Detergent (pris € 5, 99)

Den nye anti-flekkete rensegelen L'Oreal Men Expert kan brukes daglig. Formelen, beriket med svart vegetabilsk trekull med en rensende virkning, er designet for å frigjøre huden fra urenheter som hudormer og kviser og for å minimere porene .

Det brukes på fuktig hud, unngå området rundt øynene og skyll med varmt vann.

ANTI-IMPERTIFISERING FUKTIGE CREAM (PRIS € 7, 99)

Det siste trinnet i den mannlige skjønnhetsrutinen! Den nye L'Oreal Men Expert-fuktighetskremen har en smeltende og frisk konsistens, absolutt ikke fettete, for behovene til blandet og fet mannlig hud.

Takket være den rensende virkningen av salisylsyre, hjelper det å motvirke ufullkommenheter og hjelper til med å regulere talgproduksjonen, samtidig som den holder myk og hydrert hud.

HVORDAN FINNE DE NYE MENNESPRODUKTER L'OREAL MENNES EXPERT

Anti-hudormeskrubben, rensegelen og L'Oreal Men Expert fuktighetskrem kan kjøpes fra februar 2023-2024Amazon på denne siden og i detaljhandelenes butikker .

Hva synes du om disse nye produktene for skjønnhetsrutinen for menn? Vil du gi noe til ham? Hvis du vil, fortell oss om menns skjønnhetsvaner!

Kategori: