Romantikk, praktisk og minimalisme er ingrediensene blandet og vektlagt i den nye Sisley- katalogen som presenterer oss for denne vinteren en ukonvensjonell kvinnemote, men i takt med tidene med feminine detaljer og fasetter som kommer direkte fra 60-tallet !

Vi presenterer den nye Sisley høst vinter 2023-2024-kolleksjonen!

SISLEY AUTUMN WINTER 2023-2024 KLÆR

Innovativt merke med en opprørsk personlighet fra 70-tallet, konsepter forbedret i den nye Sisley høst vinter 2023-2024-katalogen med plagg designet for en elegant kvinne som foretrekker blonder og lette stoffer .

Kvinnen som bærer Sisley, tar imidlertid ikke avstand fra forurensningene fra fortiden som folkemusikk og bohemsk stil, en flott trend for øyeblikket, som blir foreslått på nytt i en moderne nøkkel blant Sisley-nyhetene for i høst.

SISLEY COATS OG PARKA

Blant de nyankomne Sisley høsten 2023-2024 en spesiell oppmerksomhet for yttertøyet: fra den tidløse økologiske pelsen til pelsen, de nye forslagene for denne vintersesongen er forskjellige fra hverandre og tilfredsstiller enhver kvinne.

Fra tekniske stoffer og den aktive ånden i Sisley parkas med bicolor detaljer og store linjer opp til Sisley strøk, som for denne sesongen er minimale og med elegante linjer, men alltid allsidige takket være lette stoffer og nøytrale farger.

SILSLEY Jakker, NEDE Jakker og jakker

De tekniske stoffene og sportsånden som allerede er sett i strøkene, vi finner den også blant Sisley dunjakker som er gjort feminine av detaljer i blonder og lyse farger.


Akkurat som dunjakkene har Sisley-jakkene også en avgjort feminin lokk, men med påvirkning fra 1960-tallet, og det er slik vi finner tartanjakker og laminerte jakker, store trender for øyeblikket som den nye Sisley vinter 2023-2024-kolleksjonen ikke går glipp av. .

SISLEY KJOLER

Sisley 2023-2024-kjoler har glidd, med myke linjer og varme nyanser som kjemiske kjoler med lyse farger eller kjoler med blomster.

Sisley-klærne i den nye katalogen gir seg ikke fra dagens trender med folder, paljetter og lærinnlegg .

SISLEY SWEATERS

Sisley-genserne er hyper feminine som de ermeløse genserne med buer og lurex- gensere, men påvirkningen fra 60-tallet finnes fremfor alt blant Sisley-pullover med fargeblokkdetaljer og store gensere, som blander fortiden med trendene igjen samtidige.


SISLEY SHIRTS OG BLUES

Hvis gensere er must-haves for vinteren, bør til og med topper og tank topper aldri mangle i garderoben vår, perfekt å kombinere som jakke.

Merket tilbyr elegante bluser med detaljer i blonder og dyretrykk, men glemmer ikke den romantiske og minimale stilen som fremheves i Sisley-skjortene: den klassiske hvite skjorten er revidert med ruffles og plisserte ruffles .

SILSLEY SKJORTER

Uansett om det er kort eller langt , spiller det ingen rolle, men i vintergarderoben vår bør aldri skjørt mangle, perfekt hvis det kombineres med mønstrede strømpebukser og store størrelsesjakker.

Sisley-skjørt er mini med plisserte flounces eller midi. Modellene er varierte, fra det klassiske skjørtet med høyt midje til det omsluttede skjørtet med bohemske mønstre .


SISLEY PANTS

Sisley-buksene følger diktatene til dagens mote med myke linjer og lite struktur som for satengjoggere. Palazzo-bukser kommer i forskjellige mønstre inkludert pinstripe-trykk, en flott retur til moten vinter 2023-2024, i en beskåret versjon.

SISLEY JEANS

Sisley-jeans forbedrer den minimalistiske stilen til merket med mørkvaskede mager jeans - som svart eller grå - og gir god plass til gulrot-denim, perfekt for de som ikke liker for stramme modeller, men ikke for løse. Et godt kompromiss for denne sesongen der dekonstruerte linjer og myke klær er mestere.

HVORDAN KJØPE SISLEY BUTIKK ONLINE OG BUTIKKER

Det er mulig å kjøpe Sisley høst vinter 2023-2024-kolleksjon på den offisielle nettsiden it.sisley.com eller i merkets butikker.

Liker du den nye Sisley høst vinter 2023-2024-kolleksjonen? Gi oss beskjed nedenfor med en kommentar.

Kategori: