De nye Clinique-emaljene kommer, en nyhet som vil tiltrekke seg mange avhengige negler!

Clinique hadde, i motsetning til mange andre kosmetiske merker, aldri foreslått produkter for neglekunst, emaljer og neglepleie generelt, dette fordi han utviklet en serie emaljer som også var egnet for de med sensitiv hud og øyne.

Clinique-emaljeformelen er designet for å minimere allergiske reaksjoner, dermatologisk og oftalmologisk testet. Noen ganger tenker vi ikke på det, men selv en neglelakk kan forårsake allergier og mennesker med sensitiv hud er ofte mer utsatt for mulige utslett.

Vi husker at Clinique Laboratories, Inc. er et amerikansk kosmetikk- og parfymerieselskap som ble grunnlagt i 1968 av Esteé Lauder med det formål å foreslå et utvalg kosmetikk som var allergivennlig og duftfritt . Fokuset på formulering av kosmetikk og respekt for huden er blant verdiene som merkevaren bygger på, som benytter seg av laboratorier dedikert til studiet av sammensetningen av alle produkter.

Etter seks års forskningsarbeid lanserte selskapet Clinique-serien med emaljer for sensitiv hud "A Different Nail Enamel For Sensitive Skins".

Det nye forslaget Clinque Nail Enamel For Sensitive Skin inkluderer 12 permanente emaljer og 9 begrensede utgaver, for å vinne enda yngre kunder med fargede emaljer og eksklusive samlinger for spesielle anledninger. De har en blank overflate og er spesielt designet for de med øyne og sensitiv hud.

Fargene på de nye Clinique-emaljene er:
- Ring My Buff ;

- Betong Jungle ;

- Sweet Tooth ;

- Fizzy ;

- Indie Rock ;

- Laget av stål ;

- Svart honning ;

- Virkelig Rio ;

- Glad ;

- Hei søt ;

- Rød Rød Rød ;

- Party Red ;

- 70º og solrik ;

- Summer in the City ;

- Splish Splash ;

- Hula skjørt ;

- Juiced Up ;

- Pinkini ;

- Drueis ;

- Hot Date ;

- Strappy Sandaler .


Er du nysgjerrig på å prøve "Clinique emaljer" for sensitiv hud? Den nye linjen av Clinique neglelakker dedikert til neglepleie vil være til salgs i Sephora trolig fra slutten av mai 2023-2024 .

Kategori: