Organique SPA Academie er et merke som uttrykker et nytt konsept med naturlig profesjonell kosmetikk, skapt ved å velge sunne og naturlige ingredienser, høstet med respekt for miljøet, inspirert av de hundre år gamle tradisjonene i kulturene i alle verdensdeler.

De aktive ingrediensene som brukes i Organique-produkter, mange Ecocert-sertifiserte, er nøye valgt : ekstrakter, infusjoner og urteavkok blir tilberedt for best mulig å bevare alle fordelaktige egenskaper.

Organique har som oppgave å komme tilbake til naturen og få det til med formuleringer som benytter seg av de nyeste vitenskapelige funn og behandlinger som ikke bare er veldig effektive, men også trygge, egnet også for de som har spesielt sart og følsom hud .

CRANBERRY LINE

Jeg hadde gleden av å prøve Cranberry-linjen, bestående av ansikts- og kroppsprodukter som takket være deres formel garanterer en synlig revitaliserende og foryngende effekt .

Tranebæret, eller Oxycoccus Quadripetalus, den lille røde frukten som fremdeles er lite kjent i Italia og ofte feilaktig kalt tranebær, kommer fra jomfrueskogene i Nord-Europa, der Panacea i århundrer regnes for hvert middel: rik på vitamin C, A, B1, B2, E og P, mikro og makroelementer, flavonoider, tanniner, karbohydrater og umettede fettsyrer er en veldig effektiv antioksidant .


Tranebærekstraktet kombinert med de andre ingrediensene i denne Organique-linjen virker synergi, bekjemper frie radikaler og gir en kraftig aldringseffekt . Abi-komplekset er også veldig viktig, et aktivt kompleks opprettet på basis av tre alpine planter beriker formuleringen av produktene fra denne linjen, og forsvarer cellulært DNA mot skader forårsaket av ytre faktorer, styrker strukturen i huden og øker immunoresistensen av celler .

Produktene fra Cranberry Organique-linjen har også en "Safe Formula", dvs. en formulering med grønn INCI der disse ingrediensene ikke er til stede som er skadelige for huden: parabener, Peg-S, formaldehydrester, Sles, Sls, Als, vaseline, parafinolje, silikoner, etanolamin. Nedenfor er min anmeldelse av alle testede produkter.

CRANBERRY SUKKERSKJELL

Delikat peeling med sukkerkrystaller og bittesmå Tranebærpartikler : det renser og frisker opp huden, og takket være vitamin C oppnådd fra frukten, vitaliserer og styrker det kapillærene . De vegetabilske oljene i denne Organique skrubben glatter huden og gjør den fast, frisk og silkemyk.

PERSONLIGE MENINGER

Jeg ble vanvittig forelsket i denne Organique sukker-peeling: delikat på huden, men med en høy peelingskraft er den perfekt for sensitiv hud, og takket være vegetabilske oljer er den også super fuktighetsgivende . Det ideelle er å bruke den i dusjen etter dusjsåpen, massere den over hele kroppen og deretter skylle den grundig: huden blir utrolig glatt, myk og delikat duftende.

INCI CRANBERRY SUKKERSKJELL

GJENNOMFØRING AV KRANSBERESERUM

Konsentrert serum av aktive ingredienser og sterkt revitaliserende og foryngende multivitaminer : Tranebærekstrakt er en ekte vitaminbombe, rik først og fremst på vitamin C, en effektiv antioksidant, som hjelper av vitamin A og E og av Panthenol beskytter huden mot angrep av frie radikaler og stimulerer cellefornyelse . Abi-komplekset inneholdt i serumet beskytter cellulært DNA og forbedrer hudens immunologiske aktivitet, mens urea har en mykgjørende og intensiv fuktighetsgivende virkning .

Alle komponentene i preparatet støtter produksjonen av kollagenfibre, for et foryngende resultat. Takket være den myke konsistensen absorberes serumet raskt, noe som gir huden et sunt og strålende utseende, og etterlater det friskt, hydrert og forynget.

PERSONLIGE MENINGER

Dette organiske serumet er ideelt for de som ønsker en frisk og næring, og er ideell: dens friske konsistens, på lik linje med gelen, får den til å absorbere raskt og etterlater huden hydrert og tonet . Organique anbefaler å bruke Cranberry-serumet på kroppen eller ansiktet før du påfører en maske eller massasjepreparat.

INCI REVUVENATING CRANBERRY SERUM

CRANBERRY MUTTER

Det fløyelsaktige Organique- smøret med en hyggelig Cranberry-duft gir kroppen en rik rekke vitaminer og andre aktive ingredienser. Shea Butter fornyer lipidbarrieren, fukter og elastiserer huden, mens Abi Complex-komplekset hemmer hudens aldringsprosesser. Urea forbedrer hydreringseffekten og har en keratolytisk virkning og eliminerer døde celler fra overhuden. Huden blir fastere, sunnere og synlig forynget og den friske duften av den røde frukten fra de nordiske skogene, vedvarer i lang tid på huden, gir en følelse av velvære og stimulerer godt humør.

PERSONLIGE MENINGER

Superique nærende og oppstrammende, dette Organique kroppssmøret er et utmerket produkt, og kombinert med krattet gir huden et "slag" av fuktighet og mykhet som aldri har vært opplevd før. Å påføre over hele kroppen etter bading og massasje til den er helt opptatt: veldig lite er nødvendig for et utrolig resultat!


INCI CRANBERRY BODY BUTTER

Jeg er virkelig spent på disse produktene! Hvis du er interessert i å kjenne alle linjene med naturlige Organique-produkter, for eksempel sjokolade eller geitemelk, inviterer jeg deg til å gå til den offisielle hjemmesiden til merket og besøke nettbutikken!

Hva synes du om disse produktene? Kjente du allerede merke til Organique? Jeg håper min anmeldelse vil være nyttig for deg.

Kategori: