Zara 2023-2024- draktkolleksjonen er preget av bruk av utskrifter med flerfarget design, leopardmotiver og slipsfargestoffer som livner opp ikke bare bikini, men også hele modeller . Imidlertid er det mange forslag til strandklær som spenner fra pareo strandtøy til lange kjoler til shorts.

Når det er sagt, er det bare å oppdage alle Zara-strandklærinnovasjonene.

ZARA BATHING SUITS

Zara-kostymer 2023-2024-kolleksjonen er preget av bruk av dyretrykk og glitterstoff . Zara-bikiniene er begge trekantede uten understrek og med justerbare stropper, begge med en avtakbar polstring og en samlingsdetalj på fronten.

Det er imidlertid ingen mangel på topper med justerbare tynne skulderstropper og modeller med brede skulderstropper. Blant nyhetene finner vi i stedet Zara-drakt med slipsfargestofftrykk av Recycled Capsule Collection, som inkluderer en topp med brede skulderstropper og en klassisk glidelås med dobbelt ansikt .

INDRE KOSTUMER

Zara badedrakter i ett stykke er uten polstring eller undwire. Halsringene er både runde og grime, som i forslaget med flerfarget trykk og skulder snøring. I tillegg er det bandeau-badedrakter med detaljer om spalter langs alle sider, og modeller med tårnåpninger foran.

Den komplette Zara-badedrakten i fargeblokk, derimot, slår oss for den spesielle doble åpningen i porthole som pynter både foran og bak.

badetøy

Zara-strandklærlinjen inkluderer lange kjoler trykt med en utflytningslinje, midi-kjoler med V-hals, trekvart ermer og frills med broderi, opp til tunikaer med flytende stoff, som minner om de andre forslagene som er sett i Zara-kleskatalogen. Et eksempel er Zara-dekke med badehylser, påføring av perler og detaljer i kontrast brodert finish.

Blant nyhetene skiller Zara pareo seg ut, et monokromt skjerf laget av et blandet lin- og ullstoff med frynsete kanter . Videre er strandklærlinjen beriket med lettvasket denimshorts, strikkede Bermuda-shorts med elastisk midje og brede bukser i plissert eller linstoff .

HVORDAN KJØP ZARA

Samlingen av kostymer og tilbehør til havet Zara 2023-2024 er tilgjengelig i nettbutikken til merket www.zara.com og i butikkene til det spanske merket som er til stede i hele Italia. Ved å velge å kjøpe på nettstedet, vil produktene nå deg komfortabelt hjemme eller i Zara-butikken nærmest deg.

Hva synes du om den nye Zara våresommer 2023-2024 kostymsamling? Hvilken modell likte du mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

TAP IKKE ANDRE NYHETSKOSTUMER:

  • Den nye Bershka-draktkatalogen 2023-2024.
  • Den nye H&M draktkolleksjonen 2023-2024.
  • Alle de nye Mango 2023-2024-draktene.
  • Oppdag også hele seksjonen med alle badedrakter til de viktigste merkene!

Kategori: