Forgylte detaljer, kvalitetslær og sofistikerte trykk ledsager en elegant og unik design .

Clutcher, shoppere og håndvesker med essensielle, men feminine linjer. La oss se sammen den nye Jimmy Choo høsten vinter 2023-2024-kolleksjonen!

JIMMY CHOO HÅNDVESKER

Jimmy Choo høst 2023-2024-vesker er kompakte, i mykt geiteskinn og i trendy farger. Håndveskene er det ideelle tilbehøret for å pynte med ethvert antrekk.

Umulig å ikke bli forelsket i den tofargede røde og lyserosa totalposen . Bæres for hånd eller skulder, takket være den avtagbare skulderreimen, er den ekstremt praktisk med glidelåsdeleren som skaper tre rom.

SKULDERPOSE

Blant Jimmy Choo vinter 2023-2024-vesker er den ikoniske Lockett- modellen hovedpersonen. Semsket skinn eller med pythontrykk er synonymt med eleganse og luksus, med logoet stenging og sidestikker.

Hobobosen fra London-merket er Made in Italy. Stevie-vesken er i nappa eller semsket skinn med en gyllen ring med gravert Jimmy Choo- logo .

Handlevesken er en tidløs klassiker . Det store innvendige rommet og glidelåslommen for dyrebare gjenstander gjør den perfekt for arbeid eller reise!


SKULDERPOSE

Jimmy Choo stroppene har rene linjer og et attraktivt design. Lockett minimodell er forbundet med petit-linjen i skinn, fløyel eller metallisk stoff. Pinnar, krystalldetaljer og stjernedekorasjoner gir et feminint preg på utseendet vårt.

Blant Jimmy Choo 2023-2024-sekkene er det umulig å motstå minaudiere . Gullmetallburet omslutter en satinkonvolutt som en kiste. Den avtagbare kjedestroppen gjør den perfekt til spesielle anledninger.

CLUTCH

Jimmy Choo Callie- koblingen er elegant og tidløs. I semsket skinn eller med krystalldetaljer kan den bæres eller bæres for hånd takket være den justerbare skulderremmen pyntet med en logoert ring.

Kompakt og med firkantede linjer har clutchen en moderne struktur. Den kubeformede lukkingen, kjedens skulderrem og den pregede logoen gjør den til et ideelt tilbehør til spesielle anledninger.


Hvordan motstå modellen med all-over logo eller twed flosset ? Myntsjarmene merket med merket gir et snev av glamour som passer for spesielle anledninger.

ELEGANT POCHETTE

Blant Jimmy Choo-koblinger er minaudières små skattekister. Den ovoide formen dekket med et gulltartanmotiv, krystall- eller snørbroderi med juvelespenn, fullfører seremoniantrekkene som gir en sofistikert og raffinert stil.

De elegante Jimmy Choo-veskene er designet for å passe til hånden, og har en kompakt og firkantet design . I glitter eller semsket skinnstoff er de super feminine og passer til spesielle anledninger.

Must-have er clutchvesken i rosa metallisk skinn beriket med maxi crystal armbånd som er essensiell for en spesiell kveld!

SEKKER

Jimmy Choo-ryggsekker er allsidige og perfekte for hver dag. I nappa og glidelås med kjedebånd er unik gjort av piggene og den ikoniske logoen . Romslig og essensielt er det ideelt for de som elsker urban chic-stil.

HVORDAN KJØP JIMMY CHOO VESKER

Du kan kjøpe Jimmy Choo høst vinter 2023-2024-vesker på merkevaren nettstedet row.jimmychoo.com og i alle autoriserte butikker.

Hva synes du om Jimmy Choo vesker 2023-2024-kolleksjonen? Liker du håndvesker eller foretrekker du ryggsekker? Gi oss beskjed i kommentarene!

MISS IKKE DE NYE SAMLINGENE:

  • Jimmy Choo skokatalog.
  • Liu Jo-veskekolleksjonen.
  • Dolce og Gabbana vesker, alle nyhetene.

Kategori: