I Xmas Collection O-veske presenteres tre nye former for vesker, fra den lille clutchvesken, til den vintage veske til den runde skuldermodellen ! I tillegg kler nye varianter av de utskiftbare klaffene O-lommene. Endelig er det strålende gaveideer som det nye klokker-armbåndet med glitter og sjarm !

La oss sammen oppdage den nye O Bag Christmas 2023-2024-kolleksjonen med alle de nye modellene !

SAMLING ELLER VESKE JULESAKER 2023-2024

Den nye dobbeltvesken til O bag lanseres som forhåndsvisning i O Bag Christmas collection! Det er en liten, men romslig håndmodell takket være belgskallet og den praktiske innvendige skillelinjen .

Den elegante og firkantede utformingen har utskiftbare plexihåndtak og er tilgjengelig i kobber, burgunder, svart og skoggrønn.

VESKER ELLER VESKEJUL 2023-2024

Blant O Bag- juleposene finner vi også den originale O bag-vrien. Det runde skallet, til jul 2023-2024, er arbeidet med en kokosnøtteffektdesign for et luksuriøst lokkemiddel.

Den siste berøringen gis av de utskiftbare håndtakene laget av XL Extrlaight materiale med bambuseffekt. Disse kan erstattes av en lang versjon med dobbelt kjede og faux skinnbånd. Modellen er tilgjengelig i seks farger : svart, burgunder, marineblå, men også sand, kobber, melk.

O BAG XMAS COLLECTION

I O Bag-kolleksjonen til jul 2023-2024 presenteres også den nye clucth clutch O bag sheen. De minimale linjene og den trapesformede formen ledsages av en utskiftbar klaff og den lange avtagbare kjede- skulderremmen . Julevariantene er tilgjengelige i gull, sølv og burgunder.

I tillegg er til og med O-lomme-skuldervesker lastet med magien i juleferien med elegante klaff i vevd ull eller fløyel, pyntet med juvelerapplikasjoner! For å fullføre disse modulære posene kan du velge mellom lange, tynne kjeder eller rør i håndtørker av fuskinn .

ELLER KLOKKEJUL 2023-2024

Endelig er de nye O Clock Christmas 2023-2024- klokkene en perfekt julegaveidee ! modellene består av ekte mini-armbånd med dobbelt loop, dekorert med glitrende måne- og stjerneformede sjarm !

Blant O Bag-klokkene til jul finner vi også minimale modeller med stive PVC-stropper og en liten glitteret veske med en diameter på bare 2, 5 centimeter!

HVORDAN KJØPES VESKER ELLER VESKER OG PRIS

O-poseposene kan kjøpes på den offisielle hjemmesiden til merket på nettbutikken på www.obag.it. I tillegg kan de kjøpes i salgssteder med ett merke i hele Italia og i de største nasjonale kjøpesentrene.

Hva synes du om den nye O Bag Christmas 2023-2024-kolleksjonen? Liker du de nye posene O bag dobbelt og O bag glans? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: