Leppestiften blir blank og farget for leppene, og forvandles til en glød av lys og farge: her er de nye Dior Addict Fluid Stick leppestiftene.

Det franske motehuset vender tilbake for å få hjertene våre til å slå med nye flytende leppestifter med en moderne og fengslende emballasje som minner om den av de klassiske Dior Addict-leppestiftene, men med en ekstra vri: den transparente emballasjen viser faktisk omrisset til leppestiftene, noe som gjør dem umiddelbart gjenkjennelige og ønskelig disse nye produktene.

Dior Addict Fluid-pinner representerer en ny generasjon leppestifter : de er flytende og påføres med en applikator som ligner på glansen, men har høy opacitet og pigmentering i tillegg til stor lysstyrke og, ifølge produsenten, holdbarhet på leppene.

Disse nye parfymeproduktene med høyt parfymeri vil være det store must-have sommeren 2023-2024 og vil være gleden for kvinner som elsker å ha skinnende, turgide og innbydende lepper, uten å måtte bruke den på nytt og dermed unngå den 'tunge' effekten av mange av glans på markedet. Vi er overbevist om at disse leppestiftene, for deres egenskaper, vil bli elsket hele året og vil fullføre perfekt Dior høst vinterutseende.

Utvalget av nye Dior Addict Fluid leppestifter inkluderer 16 fargenyanser for enhver smak, fra den mest delikate nakne til fuchsia, rosa, knallrøde og pomace: la oss se dem i detalj!

- Pandore ;
- Eventyrland ;
- Aventure ;
- Mirage ;
- Minuit ;
- Intrigue ;
- Mona Lisette ;
- Vie D'Enfer ;
- Åpne meg ;
- Beige Lie ;
- Gjenstand ;
- Kiss Me ;
- Magique ;
- Rieuse ;
- Frisson ;
- hvisk beige .




Denne nye generasjonen Dior flytende leppestifter som vi forhåndsviste, vil debutere på det italienske markedet i mai 2020, og prisen deres, som ennå ikke er kjent, kan være rundt 30 euro hver.

Liker du de nye Dior Addict Fluid stick leppestiftene ? Gi oss beskjed hvis du er fascinert av dette nye konseptet med flytende fuktighetsgivende, blank og langvarig leppestift !

Kategori: