Hemmeligheten bak en lysende hudfarge og en perfekt base? Urban Decay avslører det! Det kaliforniske merket utvider den fantastiske Naked Skin-serien med fem nyanser av lysende væsker, perfekt for sommeren.

Høydepunktstrenden fortsetter med uforminsket styrke i år. Solbrun hud med lyse øyne, perfekt for strandkvelder og aperitiffer med venner!

URBAN DECAY NAKED SKIN HIGHLIGHTING FLUID (PRIS 24, 00 EURO)

Lys hud for et mykt utseende som aldri er overdrevet. Disse helt nye lysfluidene er formulert for å gi lysfargen øyeblikkelig lys, og minimere utseendet på ufullkommenheter.

Den kremede formelen til den nye Urban Decay Naked Skin Highlighting Fluid smelter sammen med huden og med de andre produktene som brukes til basen, for et lysende, men ekstremt naturlig utseende. Denne egenskapen gjør dem perfekte for alle hudtyper, selv de mest tørre eller modne.

De delikate perlescentpigmentene i formelen diffunderer lyset for å gi inntrykk av perfekt hud, mens antioksidantene og vitaminene C og E gir næring til huden.

URBAN DECAY BELYSNINGPAKKNING

Belysningsstoffene er inneholdt i en liten flaske som ligner den på Urban Decay-korrigereren, Naked Skin Concealer, men de skiller seg fra sistnevnte for sølvhetten. Du kan øyeblikkelig merke skyggen takket være transparenten i pakken. For å påføre de nye illuminantene er det ikke nødvendig å ha en sminkebørste fordi de sprer seg på huden med den moderne fløyelsaktige applikatoren som lar deg ta riktig mengde produkt.

ILLUMINERENDE STEDELIGE DECAY FLUIDS: FARGE

De nye lysende væskene fra naken hud vil være tilgjengelige i fem nyanser . La oss finne ut mer!


  • Skywalk - lyseblå iriserende;

  • Lysende - perlemorshvit med gyldne refleksjoner;

  • Ildkule - fiske med rosa refleksjoner;

  • Synd - champagne;

  • Aura - lys rosa iriserende.

HVOR OG NÅR Å KJØPE HØYBELYSNINGEN URBAN-BESØK

Den nye Urban Decay Naked Skin Highlighting Fluids kommer til Italia fra juni 2023-2024 i Sephora parfymerier på denne siden til en pris av 24, 00 euro hver og på den offisielle Urban Decay Italia nettstedet.

Hva synes du om disse nye UD-illuminantene? Vi avventer dine meninger!

FINN OGSÅ DE ANDRE VAKRE URBANE BESØKNYHETENE:

  • Urban Decay Liquid lipsticks: alle tilgjengelige farger.
  • Den splitter nye Urban Decay Naked Skin Shapeshifter Contouring-paletten.
  • Afterdark Urban Decay slenger med øyenskygger som ser ut som juveler.

Kategori: