Skal du gifte deg og drømme om en annen brudekjole? For ditt glamorøse bryllup har vi valgt de vakreste og mest fasjonable modellene blant korte brudekjoler!

Generelt når du tenker på brudekjolen til dine drømmer, er det lett å forestille seg deg selv med en hvit kjole, bred og omfangsrik, men ikke alle av oss ville føle oss vel, så motehusene som spesialiserer seg i brudekjoler forbløffer oss med korte korte kjoler for unge, glitrende og over topp bryllupet !

Modellene som vi foreslår at du oppdager bena med eleganse, og lar deg fritt til å virvle i ville danser og vise frem fantastiske sko! Vi har identifisert noen merker som tilbyr en rekke super-elegante korte brudekjoler, inkludert Hymen og Pronovias : gjøre om øynene dine med dette fotogalleriet, vi er sikre på at du vil finne den korte brudekjolen til drømmene dine for dagen for deg!

Bryllupskjoler SHORTS HYMEN
Hymen-kortkjole- modellene er perfekte for sivile og religiøse ritualer, de er pyntet med blonderdetaljer og gjør dem vakre med enkelhet og eleganse. Hovedinspirasjonen er 50-tallet, med en godt markert midje og subtile og elegante kurver.

KORTE KJOLER PRONOVIAS
Her er også de korte forslagene fra Pronovias, ideelle for uformelle og unge seremonier: blonder er mesteren, for de to første modellene med en minimalistisk stil og mikado-stoff, skinnende og elegant på den tredje skjeden strukturert med et virkelig sofistikert utseende.

BRIDALKJOLER
Her er et utvalg korte brudekjoler i multibrand: glitrende og spesielle, ideelt for jenter som elsker å eksperimentere med et kort skjørtutseende, selv ved spesielle anledninger!

Her er en kort kjole med langt tog, en med et bredt skjørt inspirert av 50-tallet og en minimal skjedekjole i blonder, pyntet med et kort slør som gjør det harmoniske antrekket.


Hvis du er ute etter din korte brudekjole av drømmer, ikke gå glipp av dette bildegalleriet : det er mange modeller og ideer for alle behov og ønsker!

For mer detaljert informasjon om alle modellene på bildet, vennligst besøk de offisielle nettstedene til disse motehusene som omhandler brudekjoler: Hymen, Pronovias.

Hvilke av disse korte fasjonable brudekjolene liker du best? Vi elsker de mange som er inspirert av 50-tallet, vintage og romantiske, selv om de virkelig er de ene vakrere enn den andre, finner du ikke?

Kategori: