Er huden din delikat ? Er øynene dine følsomme ? Mer generelt er du utsatt for intoleranser og allergier ? Å finne en delikat og effektiv sminke i disse tilfellene er ofte vanskelig, men ikke umulig!

THE BIONIKE MERKE

Bionike er et Milanese selskap grunnlagt på 30-tallet, og spesialiserer seg i dermokosmetikk .

For de som synes at de drømmer om sminke av høy kvalitet, men ikke er aggressive hver dag, er Bionike-sminkeforslagene absolutt ideelle. Det brede spekteret av Bionike-kosmetikk inkluderer ansikts- og korrigeringsprodukter som ansiktspulver, concealere og fundamenter, men også mascara, øyenskygger, rødme, eyeliner og leppestifter. Ansiktsprodukter er forbundet med linjer dedikert til kropp og hår, solprodukter og sortimentet for barn.

DELIKAT BIONIKE-OPPFINNING

Den delikate sminkelinjen fra Bionike kalles Defense Color og er, som allerede forklart, perfekt for de som ikke tåler 'klassisk' sminke, ofte for aggressiv for sarte hud- og allergikere.

Alle Bionike-produkter er også nikkeltestet , uten konserveringsmidler, duft og glutenfritt.

LIPSTICKFORSVARINGSFARGE (pris 14, 50 euro)

Defense Color er en kremet, veldig myk leppestift med en blank overflate. Bionike leppestift-serien inkluderer 12 nyanser fra den mest klassiske til den mest levende, og spesielt den jeg hadde gleden av å prøve er nummeret 104 Cuivre, en deilig korallfarge .

Det som slo meg mest med denne leppestiften, i tillegg til den veldig pene fargen, er absolutt den super myke og super fuktighetsgivende tekstur, som gjør leppene synligere vakrere og mer lystfylt.


Defense Color-leppestiftformelen kan faktisk skryte av et eksklusivt basseng med antioksidant- og antistressaktive ingredienser kalt 'Glow Factor', men også lipokakaoekstrakt, fra hudmikrorelief, samt moringa olje, med mykgjørende og beskyttende kraft, også nyttig for å beskytte fra miljøskader.

Inni i finner vi også det dyrebare vitamin E, som notorisk beskytter mot frie radikaler og oksidativt stress, samt vilt mangosmør, med en mykgjørende og beskyttende effekt.

Tilstedeværelsen av disse viktige komponentene gjør Bionike-leppestiften til en utmerket alliert for de med tørre lepper, fordi den hydrerer dem veldig, og gir samtidig en full og intens farge, med en skinnende effekt og for denne fyllingen.

Jeg synes også varigheten er veldig god: selv når produktet etter flere timer forsvinner, forblir fargen på leppene som en farge, noe som gir en vakker effekt.

Etter min mening er dette virkelig spesiell leppestift, og jeg anbefaler det til de som har problemer med allergier og intoleranser, og til alle som elsker komfortable leppestifter!

INCI LIPSTICK BIONIKE

Pentaerythrityl tetraisostearate, octyldodecanol, polyglyceryl-3 diisostearate, polyetylen, hydrogenert solsikkefrøolje, diisostearylmalate, octyldodecyl stearoylstearat, polybuten, candelilla wax (euphorbia cerifera (candelilla) voks, metallisk) acetat, moringa oleifera frøolje, irvingia gabonensis kjernesmør, capryl / capric triglyserid, hydrerte kokosglyserider, theobroma cacao ekstrakt (theobroma cacao (kakao) ekstrakt), tokoferol, etyl vanillin. (+/-: CI 77891 (titandioksyd), CI 77499 (jernoksider), CI 77492 (jernoksider), CI 77491 (jernoksider), CI 42090 (blå 1 innsjø), CI 15985 (gul 6 innsjø), CI 15850 (rød 6), CI 15850 (rød 7 innsjø), glimmer).

EYELINER FORSVARSFARGE (pris 17 euro)

Konsept som ligner på leppestift: uten nikkel, konserveringsmidler, allergener og parfymer . Bionike Defense Color eyeliner har en intens svart og full farge, helt ugjennomsiktig.

Formelen er ekstra svart, men fri for karbon svarte pigmenter, som kan være aggressive for de mest delikate øynene, den er også vannbasert, så den er glatt, langvarig, men også lett å fjerne sminke på slutten av dagen.

Blant ingrediensene finner vi en blanding av filmdannende midler, til stede for å gi plastisitet og fleksibilitet til linjen, i tillegg til simeticon, et silikonderivat som er nyttig for å gi produktet en full og intens farge . Tilstedeværelsen av akasiegummi er også utmerket, en vegetabilsk polymer som er nyttig for å gi eyelinerheftet og lengre levetid.

Påføringen av Bionike eyeliner er veldig enkel: børsten er i silikon dekket med filt, og det er grunnen til at den er stiv, men samtidig fleksibel, og er enkel å håndtere og spre uten å skape katastrofer.

Konsistensen er flytende, men håndterbar, den brenner ikke, den tørker ganske raskt og holder virkelig lenge på øynene . Videre fjernes den raskt med en klassisk sminkefjerner.

Selv i dette tilfellet vil jeg anbefale eyeliner til de med følsomme øyne, så vel som til de som leter etter utmerket svart eyeliner.

INCI EYELINER BIONIKE

Aqua (vann), CI 77499 (jernoksider), akrylatsampolymer, butylenglykol, ammoniumakrylatsampolymer, acacia senegal gummi, kaprylylglykol, fenylpropanol, metylpropandiol, simetikon, C11-15 paret-7, glycerylkaprylat, dipropylenglykol, dipropylenglykol .

BIONIKE-MAKEUP

På bildet kan du se sminken jeg laget med Bionike-produkter, resultatet er veldig naturlig og friskt.

HVOR Å KJØP

Hvor kjøper du Bionike-sminkeprodukter? I de beste italienske apotekene og parafarmakene . For å finne butikken nærmest hjemme, kan du konsultere den praktiske butikklokaliseringen som er gjort tilgjengelig for merkevaren på den offisielle Bionike-nettsiden.

Har du noen gang prøvd Bionike-produkter? For meg var det første gang, og jeg ble positivt overrasket : Jeg gleder meg til å prøve resten av serien! Gi meg beskjed om dine erfaringer med denne linjen ved å gi meg en kommentar med dine meninger.

Kategori: