Detaljer i denim, perler og tau dekorasjoner gir karakter til Chanel 2023-2024 solbriller fra den nye kolleksjonen . Også i år velger Maison å blande vintage former med ultramoderne aksenter, og tilbyr katteøyne, store, runde og firkantede former som skiller seg ut.

Men la oss se nærmere på nyvinningene i Chanel høst vinter 2023-2024 solbrillekolleksjon!

CHANEL SUNGLASSES 2023-2024, CAT EYES

Romantiske og raffinerte Chanel vinter 2023-2024 solbriller har tradisjonelle former pyntet med veldig karakteristiske detaljer. Chanel katteøyne solbriller i sølvfarget metall har raffinerte burgunderlinser med en mer avrundet form, mens små acetatsolbriller har en mer moderne og grusete design, med svarte, tortoiseshell eller brune rammer og grå, gull eller brune linser.

Elskere av retroinnslag ? Modellene kommer med tauveving langs armene, i samme farge som rammen eller i kontrast.

CHANEL BUTTERFLY GLASSES

Feminin og bon ton, Chanel solbriller høst 2023-2024 sommerfugl har et veldig raffinert design. Metallmodellene har en ramme med hevede hjørner i den øvre delen og en enkel bro, avslått i versjonene med blå, rosa, grå eller brune linser .

For de som foretrekker skilpaddefantasien, er acetatvariantene med polariserte linser med mer avrundede former dedikert. Endelig har solbrillene med kamuflasjeeffektrammen en større silhuett, perfekt for deg som elsker å bruke grunge-tilbehør i en dristig stil.

MASKER SUNLASSER

Men den mest ekstravagante i solbrillesamlingen Chanel 2023-2024 er vel de store maskemodellene . Det spenner fra Chanel-solbriller i acetat og hvitt metall med speilvendte 18 karat linser og kreasjoner med geometrisk mønster av tre og gummiarmer, blant de mest originale i samlingen.

Inspirert av skimasker er speilglass med nylonbånd en godbit for fans av sporty elegante ting, mens de mer klassiske formene er beriket med vevd broderi og juveldetaljer, uten å glemme den uunngåelige CC-logoen langs templene.

CHANEL OVAL SUNGLASSES

Små og ton eller store Hollywood-stjerner, modellene med den ovale rammen er avvist i lyse varianter i solide farger eller skilpadden . I Chanel-solbrillesamlingen høst vinter 2023-2024 er de mest elegante formene de svarte med speilede 24 karat linser, mens skilpaddeskjellmønstrene er kombinert med blå denimdetaljer.

Elskere av vintage Chanel-solbriller ? Ovale solbriller i metall og denim med en klassisk 60-tallsform kommer med tynne armer, mens de større formene har templer preget av Maisons ikoniske stripete motiv.

AVIATOR SUNGLASSES OG PILOT MODELL

Men når det gjelder retroformer, kan vi ikke unnlate å nevne Chanel vinter 2023-2024 pilot solbriller, definert i engelsk aviator . De mest åpenbare mannlige fasongene er laget av titan og skinn med en dobbel bro og logo på speilet linser, mens de mest dyrebare versjonene med en enkelt bro har 18 karat gullbelagte linser med en glittereffekt .

Referanseskyggene for rammene er gull, de mest klassiske svarte, brune og en varm lys rosa, også valgt for linsene.

KVARTALGLASSER

Stor og firkantet eller mindre og avrundet langs profilene? Chanel firkantede solbriller tilbys i forskjellige varianter, starter med de mer spesielle modellene i skinn og metall med blå linser og juvelerte ledningsdetaljer .

De mest originale formene er designet i acetat med tre- og gummidetaljer, mens de mer klassiske svarte modellene har Maisons navn med store bokstaver på templene i stedet for logoen. De mest dyrebare er i stedet glassene med detaljer i lammeskinn, med 18 karat hvitgullbelagte linser.

KANEL RETANGULÆRE SUNGLASSER

Lignende men smalere og mindre former kjennetegner de rektangulære solbrillene med glitterlinser. Metallmodellene har et tydeligere 70- tallsinntrykk, avvist i gull, sølv, svart og brunt med rosa, grå eller brune linser.

Det mest originale? Modellene med denimarmer og de med taudetaljer kombinert med solide blå, svarte, beige og elfenbenmasker, i tillegg til de med et lys eller mørkt skilpadde-motiv.

RUNDE SUNLASSER

De gullfargede glitterfargede linsene kompletterer også de runde Chanel-solbrillene, vintage stilformer med en unik metallbro, som gjengjelder av de mer bon ton svarte acetatversjonene. De mest eksentriske modellene er utvilsomt de med gjennomsiktige rammer og blå linser, mens nyhetene halvveis med de store formene har mer definerte geometriske profiler.

Juvelsnoren med stoffvev i samme farge som glassene returnerer for de mest romantiske rundmodellene med rosa linser, mens perlene, en detalj som alltid er kjær for Coco Chanel, pynter linjens mest elegante solbriller, også gitt i forskjellige farger.

HVORDAN KJØPE CHANEL SUNGLASSES

Chanel Paris-briller kan kjøpes i Chanel-butikker eller i autoriserte optiske butikker. For å finne den nærmeste deg, ta kontakt med butikklokalisering på den offisielle hjemmesiden til merket www.chanel.com. I de offisielle butikkene kan du finne alle linjene for kvinner og menn.

Vintage solbriller eller ultramoderne og superdekorerte former? Gi oss beskjed i kommentarene om hvilke Chanel-modeller som vinner deg ved første øyekast!

Kategori: