I tretti år har Nara Camicie vært synonymt med kvalitet og eleganse, og det er ikke tilfeldig at det er et av de mest populære merkene av kvinner som bruker skjorter hver dag, de som må ha på seg dress for å gå på jobb, men som også elsker å vise frem dette plagget under fritid.

Det er inspirert av sesongens kuleste trender at Nara Camicie presenterer den nye vinterlinjen.

NARA CAMICIE FASHION COLLECTION

Enkelhet og eleganse preger plaggene i den nye kolleksjonen. Det finnes modeller som passer for alle behov og til enhver anledning til bruk.

Linjen for den kalde årstiden 2023-2024 er rik på detaljer som rouches, buer eller påførte roser, alltid veldig feminine detaljer, og nyansene tar opp vinterfargepaletten: burgunder, sennepsgul, svart / hvit, brun og den klassiske hvite. La oss forhåndsvise dem med vårt bildegalleri!

bluser

Nara Camicie-bluser er alltid spesielle, umulige å finne et banalt plagg! Det lette og impalpable stoffet, som kan sees eller legges på flere lag, er merkets mest brukte valg for denne linjen. Linjene er heller aldri de samme, og går fra de brede og behagelige formene til de mer skrudd . Selv om svart er veldig til stede, blir denne tonen ofte opplivet av et blomstertrykk eller en bue.

Broderi er også mye brukt, som minner om vintage bon ton 50-tallet, blonder, kontrastene til farger gitt av svarte og hvite stripete mønstre og paljetter.

SKJORTER FOR ARBEID

Skjorta er det must-have elementet på kontorets utseende, og Nara Camicie vinter 2023-2024-katalogen fokuserer på formell eleganse, men ikke i gips. Mange varianter av hvit skjorte, fra den med broderi til modellen med blomster på kragen eller rouches.


Fargene er nøytrale, for å matche de kanoniske fargene på kontoret, derfor lyseblå for pastellfarger, men også brune, blå og lilla, typisk vinterfarger. Ikke gå glipp av de fargerike notene, som røde, og de broderte blomsterdetaljene . Vakre geometriske trykk i vintage stil, som striper og små firkanter.

SOPHISTIKERTE SKJORTER

Skjorten er et plagg som også kan brukes på kvelden. Nara Camicie vinter 2023-2024-kolleksjonen fokuserer på den mest elegante transparensen og detaljer som blomster, buer, ruffles og broderi .

Tonen med gull bringes ofte nærmere svart og hvitt, for en lysende, men alltid minimal effekt. Halsbånd er originale: klassisk, traktformet, koreansk stil eller i 1700-tallsstil.

SKJORTER HVER DAG

Nara Camicie fritidskjorter er alltid unike! Ikke gå glipp av denim, selv om du er beriket med et trykk med fargede blomster som vi også finner på andre modeller.


Tegneseriemønstrene er ideelle hvis du vil prøve det mest uformelle og fargerike utseendet. Andre utskrifter, for eksempel prikker og dyreavtrykk, finnes også på gjennomsiktige stoffer, fordi fritiden også inkluderer en aperitiff med venner på glamorøse steder, og klær kan derfor ikke minne oss om kontorets utseende!

JAKKER

I Nara Camicie høst vinter 2023-2024-kolleksjon finner vi også jakker. Alle har en særegenhet, fra trakt halsen til broderi, fra den typiske diagonale spiker hengslet til vintage og bon ton utseende på knapper og stoff. De er funksjonelle jakker, som kan tilpasses til enhver bruk.

JENTER NARA SHIRTS

Med skjorter, for de kaldeste dagene, er ingenting bedre enn en fin kofte! Også i dette tilfellet er Nara Camicie ikke gjerrig på modeller. Vi beveger oss fra den klassiske strikken med knappeløse lapeller til den brede modellen som ligner ponchoen .

Det finnes også vestmodeller, som lar armene og strikkede modellene være tykkere og mer uformelle. Fargene er de som er typiske for vinteren, selv om det også er fargede notater som gul, en farge som vil spille en ledende rolle i den kalde årstiden 2023-2024.

HVORDAN KJØP NARA KAMIKIEVARER

Nara Camicie-kolleksjonen er allerede tilgjengelig i alle butikker av merkevaren i Italia og i utlandet. På den offisielle hjemmesiden www.naracamicie.com kan du se den komplette listen over alle butikkene.

Liker du den nye linjen med skjorter? Hvilke plagg du liker mest, og hvilke synes du allerede skal prøve? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: