Fin detaljer og finish gjør Max Mara 2023-2024-seremonikjolene unike og glamorøse. Luksusmaterialer og moderne linjer, med en internasjonal appell, for raffinerte og sofistikerte kvinner.

La oss se sammen alle nyhetene om ambassadørmerket med italiensk eleganse i verden!

MAX MARA CEREMONY DRESSES

Blomstertrykk, flytende og blussede linjer gjør Max Mara til elegante kjoler friske og moderne. Silkeinnlegg og mini skinnbelter gir modellene en elegant lokk.

De korte seremonielle kjolene fra det italienske merket spenner fra kjolen med asymmetrisk utringning og maxi-bue til den kryssede på fronten av røykemodellen .

ELEGANT KORTE KJOLER

De fulle skjørtene med folder og blonder på Max Mara 2023-2024 seremonikjoler feirer 50-tallet . Beltene med bue og de dype utringninger på baksiden og på forsiden ser ut fra fortiden sensuell, men romantisk.

Den geniale skaperen av elegante klær fra Max Mara velger ukonvensjonelle kutt som den lyseblå kjolen i cady med et kappesnitt.

MAX MARA LANGE CEREMONY KLÆR

Blant kjolene Max Mara 2023-2024 seremonien også mange lange modeller, aftenkjoler med brede lommebokskjørt og draperte bustier. Det dyktige håndverket til det italienske merket blir forbedret med blomstermatelassestoffer, tyllinnsatser og buer.


Den lange silkekjolen med et frynsemønster på ryggen og en dråpeformet utringning fengsler oss med sin elegante, men likevel klynke stemning.

Hvis vi foretrekker midi kjoler og overdimensjonert passform, er her kaftanmodellen med chiné blomsterprint og belte i midjen.

KOMPLETT OG PASSER

Seremonikjolen kan også være i to deler, med topp med frynsemotiv og hele wisteria eller totalt svart trykk og langt brettet skjørt koordinert av det store volumet. For å fullføre utseendet, juvelbeltet i metall og rhinestones.

For de som foretrekker komforten med bukser, har det italienske merket utviklet elegante jumpsuits med en myk linje og fil coupé-stoff med blomsterutforming.

HVORDAN KJØPE MAX MARA CEREMONY KLÆR

De nye Max Mara designerklærne kan kjøpes i merkets butikker eller på den offisielle nettsiden maxmara.com.

Liker du denne samlingen? Hva er din favorittmodell? Gi oss beskjed i kommentarene!

Kategori: