Alt det beste av en BB-krem, en CC-krem og en farget krem i et enkelt produkt: Slik presenteres den splitter nye BareMinerals Complexion Rescue !

Gitt sin høye fuktighetsgivende kraft er den ideell for de med tørr hud, men er også egnet for alle andre hudtyper takket være den oljefrie formuleringen.

FUNKSJONER

BareMinerals Complexion Rescue har en lett formulering som gel og fuktighetskrem som en krem, og lover å øke fuktigheten til huden til 215% etter bare en uke.

Den nye BareMinerals-fargede fuktighetskremen har en duggfri finish, som gir huden et strålende utseende, og sikrer naturlig dekning, fra lav til medium.

Og ordlyden ? Inni i finner du perfekte ingredienser for å dyre næring til tørr hud, for eksempel marine alger, som hjelper til med å gjenoppbygge dehydrert hud, mineralelektrolytter, som gir en energiladning til dermis, og noen deler av tusenfrydblomsten, som takket være deres antioksidantkraft bidrar de til å beskytte huden mot miljøbelastende stress.

Den nye BareMinerals-fargede kremen er formulert uten oljer, silikoner, parabener og parfyme, den er allergivennlig, ikke-komedogen og dermatologisk testet. Den har også et bredspektret mineralbasert SPF 30-beskyttelsesfaktor, som gjør Complexion Rescue perfekt å bruke om sommeren, men også i hver måned i året.

TILGJENGELIGE FARGE

Complexion Rescue Bare Minerals er delt inn i ti nyanser, med forskjellige undertoner, som tilpasser seg alle typer hudfarger:


- 01 Opal, for veldig lys hud med rosa undertoner;
- 02 Vanilje, for lys hud med en nøytral undertone;
- 03 Buttercream, for lys hud med gule undertoner;
- 04 semsket skinn, for middels skinn med rosa undertoner;
- 05 Natural, for middels skinn med en nøytral undertone;


- 06 Ingefær, til middels skinn med gule undertoner;
- 07 Tan, for middels mørke skinn med en nøytral undertone;
- 08 Krydder, for middels mørke skinn med en gul undertone;
- 09 Kastanje, for mørk hud med gule undertoner;
- 10 Sienna, for veldig mørke skinn med en nøytral undertone.

Hvordan bruker du det? Det påføres i stedet for fuktighetskrem og foundation for å skape ansiktsbasen med et enkelt produkt. Det er mulig å spre den med en sminkebørste, men også med en svamp eller med hendene. Det viktige er å fordele produktet forsiktig over hele ansiktet.

HVOR Å KJØP OG PRIS

Complexion Rescue BareMinerals farget og fuktighetsgivende gelkrem er allerede til salgs i det amerikanske markedet til en pris av $ 29, 00 (ca. 25, 80 euro), men skulle snart ankomme Italia, i Sephora parfymerier, på denne siden kan du allerede se alle merkets produkter.

Hva synes du om dette nye makeupproduktet BareMinerals? Vi avventer dine meninger!

Hvis du vil oppdage de andre nyhetene om det amerikanske merket, kan du ta en titt på de nye nakenskygge-palettene og våren vårkolleksjon Modern Pop!

Kategori: