I dag skal vi se hvordan du kan gjøre en dyrebar hjelp for våre slitne føtter hjemme, et naturlig middel for økonomisk og enkel skjønnhet for å bekjempe utmattethet og myke ringegardin som så ofte tar tak i føttene våre.

ingredienser:
- Et basseng med varmt vann
- Flytende såpe etter eget valg
- Epsom-salt
- Havsalt
- Lavendel essensiell olje

Mengdene med ingredienser på listen er etter ditt skjønn, vi anbefaler en kvart kopp salt og såpe, mens det for noen essensielle oljer er noen dråper nok.
Det er alltid bra å lage fotbad om kvelden når føttene våre er trøtte og stresset om dagen, for å gi lindring for hele kroppen.

Vi anbefaler Epsom-salt til enhver annen type bad eller fotbad, selv for bad i karet, da denne typen salt tradisjonelt brukes som en komponent i forskjellige badesalt. Faktisk blir Epsom-salt brukt i de mest innovative skjønnhetsklinikkene som hovedbestanddel i vannsvingningsterapi: store mengder salter blir oppløst i spesielle bassenger, hvor personen dykker og holder seg flytende uten noen anstrengelser. De sier at det er super avslappende og et must å prøve: en foryngende opplevelse som å returnere barn og flyte i livmoren.

Epsom salt, brukt til å tilberede fotbad, er et naturlig middel mot smerter i foten . Saltets egenskap reduserer faktisk utseendet til de klassiske rynkene på huden som ser ut etter en stund at vi holder føttene nedsenket i vann. Videre blir magnesiumsulfat også absorbert av huden, noe som reduserer betennelse i leddene. En fotbad med salter er veldig avslappende og helbredende selv i tilfeller av forstuinger og blåmerker siden saltene absorberer hevelse og reduserer smerte. De rensende, mykgjørende og jevnende egenskapene til salter har alltid vært berømte. Prøv dette fotbadet, du vil ikke angre!

Kategori: