Som hvert år er den nye kolleksjonen av Celine-vesker tilbake, elegant og raffinert .

Modeller for enhver smak farger den nye katalogen til det berømte franske motehuset med poser av ypperlig kvalitet laget av edle materialer .

CELINE BAGS ANIMALIER

For 2023-2024 har Celine designet raffinerte skuldervesker med lange skulderstropper som skal bæres, selv på tvers av kroppen . Med lommeboklukking og øglehud er de utstyrt med dyrebare gyldne finisher og oppmerksomhet på detaljer.

SELINE HÅNDVESKER

Celine-håndvesken er en kult. Phantom-trapesformet er tidløs, men for 2023-2024 endres den med et mer geometrisk utseende. Spekteret av farger som tilbys har unike nyanser med personaliserte nyanser og kontrastprofiler .

60-tallssekkene med en stiv design og ett enkelt håndtak er tilbake på moten. Med en Celine-veske vil du alltid føle hovedpersonene i en moteuke.

HANDLER- OG BUTTSAKKER

Hvis du elsker komfort, vil shoppervesker være perfekt for deg. En passe-partout er vesken i dukestoff med logo.

I tråd med sesongtrendene lager Celine helt spesielle bøttevesker som kombinerer komfort og stil. Lærveske med kontrastfarger . En ikonisk og gjenkjennelig veske uansett hvor du er. .

SKULDERPOSE

Hvis du er student eller arbeider, vil du elske skuldervesker. Romslig vil inneholde alle bøkene dine og datamaskinen din. Med en elegant, men samtidig sporty design, kan de være sofistikerte, men ikke krevende vesker. Forslag i edru, nøytrale farger med en stor stoff skulderrem.

CELINE STRAPS

Små og diskrete er de perfekte for en tur i sentrum eller for en kveld i klubbene. Postina-modellvesken er en eviggrønn som Celine tilbyr i pastell- og pytonfarger . Ikke gå glipp av den klassiske tverrkroppen med glidelås lukking, en tidløs pose.

MAXI CELINE VESKE

Stilen i 2023-2024 har et navn og er en Celine maxi-veske. Du har sett dem på catwalks og blanke magasiner, nå er det på tide å ha en. Perfekt med ethvert antrekk, super romslig og super moteriktig.

Til tross for den spesielle formen og som ikke går upåaktet hen, er de foreslåtte fargene mindre slående enn utformingen av selve vesken. Celine-kvinnen trenger mange ting når hun reiser hjemmefra og maxi-vesken tenker å tilfredsstille dette behovet.


HVORDAN KJØP CELINE VESKER

Celine-vesker selges både i merkets butikker og på den offisielle nettbutikken www.celine.com.

Liker du vesker av det parisiske merket? Hvilken modell vil du kjøpe?

DU KAN OGSÅ være interessert i:

  • De nye futuristiske Chanel-posene til sommeren 2023-2024.
  • Hele kolleksjonen av Louboutin P / E 2023-2024 vesker.

Kategori: