De som lider av kviserproblemer, må velge spesifikke produkter for å ta vare på huden deres. Selv fet hud med urenheter og kviser trenger spesiell oppmerksomhet og bør ikke angripes med vaskemidler eller kremer som kan irritere den.

LÆR MED RIKTIGHET

Hva er kviser? Kviser er et hudproblem som er preget av en inflammatorisk prosess i hårsekken og den vedlagte talgkjertelen, ofte kalt "kvise" eller "kvise". Kviser påvirker vanligvis ansiktet, men kan også vises på andre deler av kroppen. Dette hudproblemet kan oppstå i ungdomstiden eller i voksen alder. Å kontakte en hudlege er det første trinnet for å takle problemet: legen vil faktisk kunne vurdere hudens egenskaper og anbefale den ideelle løsningen.

Ikke bare trenger kviser i huden spesifikk oppmerksomhet, men også fet hud, med overdreven talgproduksjon, som kan ledsages av store porer og hudormer.

Cetaphil tilbyr et utvalg av " Dermacontrol " -produkter som er spesielt designet for de med fet eller kviserutsatt hud. Hvorfor kan disse produktene være nyttige? Et daglig dermokosmetisk regime med hydrering og rensing med spesifikke produkter for kviser som er utsatt for kviser, bidrar til å forbedre effekten av all medisin mot akne.

CETAPHIL DERMACONTROL

Vi har ofte en tendens til å tro at for å behandle uren eller fet hud er det nødvendig å bruke produkter med en intensjon som kan "avfette" det takket være deres vaskemiddelkraft. Dette representerer dessverre i de fleste tilfeller et feil valg fordi den akneutsatte huden trenger ekstra pleie og et spesifikt og delikat rensnings- og fuktighetsritual, som er i stand til å balansere hudens pH.

I den forbindelse hjelper Cetaphil Balancing Facial Cleansing Mousse og Cetaphil Facial Rebalancing Cream, som også skal brukes i kombinasjon med medikamentell behandling, . La oss finne ut av det.

CETAPHIL DERMACONTROL FUKTIG FACE REBALANCING CREAM

Cetaphil Dermacontrol-fuktighetskrem er designet for å berolige irritert hud og fukte den dypt. Den absorberes i ansiktet på kort tid og gir god fuktighet kombinert med en mattende effekt.

Takket være SPF 30- beskyttelsesfaktoren fukter den og beskytter huden effektivt mot de skadelige effektene av solen.

Formelen er duftfri, den er allergivennlig og ikke-komedogen, slik at den lar huden puste og unngår å lette dannelsen av hudormer (hudormer) og andre ufullkommenheter.

Vanligvis kan de som behandler kviserproblemer medikamentell behandling, oppleve tørr hud.

Formuleringen av Dermacontrol Moisturizing Cream basert på fuktemidler bidrar til å opprettholde optimal hudfuktighet og kompensere for tørkemiddeleffektene av medikamentell terapi. Den inneholder også beroligende midler som hjelper til med å lindre irritasjonsmidler og matemidler som reduserer glanseffekten.

Hvordan bruker du det? Cetaphil Dermocontrol-fuktighetsgivende krem ​​for ansiktsjustering påføres en eller flere ganger om dagen, spesielt hvis soleksponering er hyppig, med en lett massasje. Produktet blir raskt absorbert og etterlater ingen rester.

Vi påpeker også at 118 ml-formatet er veldig kompakt og veldig praktisk takket være pumpen som leverer riktig mengde produkt som unngår avfall.

CETAPHIL DERMACONTROL MOUSSE DETERGENT RE-BALANCING FACE

Selv rensetrinnet er veldig viktig i tilfelle kviser som er utsatt for kviser eller fet hud. I dette tilfellet kommer det til vår hjelp Cetaphil Dermacontrol Mousse Detergent Rebalancing Face, et skummende rengjøringsmiddel uten såpe som renser huden.

Vaskemiddelflasken er identisk med fuktighetskremen, men i maxi-format inneholder den vel 235 ml produkt.

Den er utstyrt med en praktisk dispenser som beskytter produktet mot forurensning (bakterier og bakterier vi har på hendene, men også luften i seg selv kan gå ut over effektiviteten til våre produkter) og leverer en god mengde vaskemiddelmousse.

Hvordan bruker du det? Påfør på ansiktshuden med en lett massasje og skyll deretter. Takket være sine delikate beroligende midler, kan Cetaphil Dermocontrol Mousse Detergent Rebalancing Face brukes en eller to ganger om dagen eller i henhold til hudlegeinstruksjonene.

Cetaphil vaskemiddel er skummende, mykt og behagelig å påføre, det renser ansiktshuden forsiktig. Følelsen det etterlater er effektiv rensing, men uten å gå til angrep på huden.

Dette skjer fordi ombalanseringsformelen fjerner overflødig talg og hjelper til med å kontrollere hudens klarhet, uten å dehydrere den ved å endre dens naturlige pH.

På samme måte er det et ekstraordinært rengjøringsmiddel for å berolige og rense ganske enkelt uren hud, som har en tendens til å ha en skinnende effekt om dagen eller å presentere ujevnheter i huden som flekker eller hudormer.

PRISER OG HVOR Å KJØP

Cetaphil-linjen er tilgjengelig for kjøp i apotek og parafarmakaler. Prisen på Rebalancing Facial Cleansing Mousse så vel som prisen for Rebalancing Face Moisturizing Cream utgjør cirka 25 euro .

For mer informasjon om denne linjen og de andre forslagene til Cetaphil, besøk den offisielle hjemmesiden www.cetaphil.it.

CETAPHIL-RANGE

Cetaphil-serien er hemmeligheten bak perfekt hud for hele familien. Tilbudet er faktisk bredt og passer for huden til voksne og barn . Her er noen interessante forslag fra merkevaren:

  • Cetaphil line for sensitiv hud;
  • Cetaphil Restroraderm-linje for atopiske skinn.

Har du noen gang prøvd Cetaphil fuktighetskrem og rensemidler ? Kan du være interessert i disse produktene? Gi oss beskjed om inntrykkene dine ved å gi oss en kommentar!

Innlegg i samarbeid med Cetaphil.

Kategori: