En ny Essence- trendutgave kommer vinteren 2023-2024, den heter " Snow Jam " og er perfekt for deg som elsker vintersesongen og snøen.

Kalde farger og samtidig slått på for en sminke i tråd med perioden, men kommer til å forbedre utseendet og med spesiell oppmerksomhet også på neglene, som vanlig Essence .

La oss sammen oppdage alle produktene fra Essence Snow Jam make up-kolleksjonen.

SNOW JAM 24 HÅNDVERN BALM
Hydrering av hendene er grunnleggende om vinteren, og Essence har gitt denne kremen som beskytter hendene mot kulde i 24 timer.

SNOW JAM EYE SHADOW SORBET
Vinter i skiltet med grønne omgivelser og dets vakreste nyanser, med kremete øyenskygger i 3 forskjellige farger, flis, lysegrønn, nesten isfarget og veldig lys syrin.


SNOW JAM JUMBO DUO EYEPENCIL
Alltid i grønne nyanser er dobbelte matitoner basert, i to versjoner: lysegrønn og bensingrønn eller aquagrønn og lys syrin, farger som husker de kremete øyenskyggene foreslått av Essence i Snow Jam .

ESENCE SNOW JAM LIP BALM
I tillegg til å fukte hendene, tenker Essence også på leppene med 2 veldig søte fargede leppepomader, den ene blå og den andre på en mer vanlig fuchsia.

SNØ JAM SMALTI
Emaljer kan ikke mangle, i 4 farger: vanngrønn, lyseblå, lilla fuchsia og ishvit.

SNOW JAM MINI FILES
Endelig et sett med 4 små neglefiler dekorert i Snow Jam- temaet.

Essence Snow Jam- sminkesamlingen ankommer Coin and Ovs-tribunene fra februar 2023-2024 . Produktprisene er foreløpig ikke kjent, men det vil sikkert være lave kostnader.

Hva sier du? ????

Kategori: